SIGV Coöperatie Logistieke woorden
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Succesvolle vertalingen voor de transportbranche

   Bent u actief in de transportbranche en heeft u vertalingen nodig? Dan bent u bij vertaalbureau SIGV Coöperatie aan het juiste adres. Of u nu een Poolse tolk of een vertaler Nederlands Spaans nodig heeft voor uw documenten en andere vertalingen, wij hebben de nodige kennis en ervaring met het vertalen van logistieke woorden.

   Logistieke documenten vertalen

   In de transport branche en logistieke sector is het belangrijk dat documenten snel en professioneel vertaald worden. Bij SIGV Coöperatie hebben we een ruime ervaring met vertalingen voor deze branche. Regelmatig belanden er aanvragen tot het vertalen van technische documenten en douanedocumenten op onze bureaus. Daarnaast vertalen wij ook vaak websites voor bedrijven in de transport branche. Wij weten hoe belangrijk het is dat deze vertalingen nauwkeurig dienen uitgevoerd te worden. Een foutje kan immers grote gevolgen hebben. Daarom werken wij met hoogopgeleide vertalers, met kennis van logistieke woorden en vaktermen uit de branche.

   Gecertificeerd vertaalbureau

   Als u voor vertaalbureau SIGV Coöperatie kiest, kiest u voor een gecertificeerd vertaalbureau. Wij behoren tot de beperkte groep vertaalbureau die ISO-17100 en ISO-9001 gecertificeerd zijn. Volgens deze normen zijn wij verplicht om elke vertaling door een tweede vertaler te laten redigeren. Zo ontvangt u altijd een vertaling van de hoogste kwaliteit.

   Uw offerte

   Heeft u enkele documenten die u door ons wilt laten vertalen en bent u benieuwd naar de kosten van uw project? Aarzel niet om via onze website een vrijblijvende offerte aan te vragen. Aangezien u bij ons geen bemiddelingskosten betaalt, bent u altijd verzekerd van een scherp tarief. Wij helpen u graag bij het professioneel vertalen van al uw documenten of andere projecten.