Transport en logistieke vertalingen? | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Voor logistieke vertalingen schakelt u SIGV Coöperatie in

   Bent u werkzaam in de transport en logistieke sector en heeft u een professionele vertaaldienst nodig? SIGV Coöperatie is als ervaren vertaalbureau als enige in Nederland door de overheid erkend als specialist op dit gebied. Ons toonaangevende vertaalbureau beschikt over een netwerk aan gespecialiseerde tolken en vertalers in honderden talen. Zo huurt u ons in voor een vertaler Frans Nederlands om een technisch document te vertalen, maar ondersteunen wij u bijvoorbeeld ook met een tolk Pools Nederlands als het gaat om douanedocumenten. Meer weten over onze werkzaamheden bij logistieke vertalingen? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan via onze website. 

   Heldere communicatie in de dynamische transportsector

   Wie denkt aan de transport en logistieke branche, heeft al snel vrachtwagens, laadplatforms en reusachtige magazijnen op zijn of haar netvlies. De transportsector is de afgelopen jaren echter enorm gegroeid. Dankzij innovatieve technieken maken moderne operationele systemen deel uit van de dagelijkse werkzaamheden. Dit resulteert in speciale vakterminologie in de sector, zoals WMS, TMS, ERP en BI. Voor logistieke vertalingen is het dan ook van belang dat u een vertaler inschakelt die op de hoogte is van het jargon. Zo is de vertaling accuraat en leesbaar voor de betreffende doelgroep. SIGV Coöperatie werkt uitsluitend met hoogopgeleide tolken en vertalers die ervaring hebben binnen de transportsector. Zo kunt u ervan op aan dat de vertaling aan de gewenste standaard voldoet.

   In-country vertalers voor uw logistieke vertalingen

   Bij het inschakelen van tolken en vertalers voor de logistieke vertalingen maken wij gebruik van in-country taalvirtuozen. Deze specialisten zijn opgegroeid met de taal en cultuur van het land, waardoor de vertaling aan de juiste taalnuances voldoet. Doordat wij bovendien beschikken over certificaten als ISO 9001 en ISO 17100, bent u ervan verzekerd dat het vertaalproject aan de beste kwaliteitsnormen in de branche voldoet. Wij zijn pas tevreden, als u over het werk content bent. Onze coöperatie hanteert verder geen winstoogmerk, waardoor u profiteert van voordelige tarieven. Meer weten over de werkwijze van ons vertaalbureau of de tarieven voor een logistieke vertaling? Vraag dan direct vrijblijvend een persoonlijke offerte aan via de website. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.