Erkend Litouws vertaalbureau? Kijk bij SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Litouws vertaalbureau

   Deskundig Litouws vertaalbureau met ervaren vertalers

    

   Op zoek naar een Litouws vertaalbureau voor een zorgvuldige vertaling? SIGV Coöperatie beschikt over een jarenlange ervaring in het tolken en vertalen. Onze tolken en vertalers zijn als enige door de Nederlandse overheid erkend als specialisten op dit gebied. U kunt ons inschakelen voor allerlei soorten tolken en vertalers; van een vertaler Frans Nederlands tot een tolk Turks. Bent u benieuwd wat ons vertaalbureau voor u kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan bij ons Litouws vertaalbureau via onze website.

    

   Een zorgvuldige Litouwse vertaling voor een duidelijke boodschap

    

   Wereldwijd spreken 3,5 miljoen mensen het Litouws. Deze taal behoort samen met het Lets tot de Baltische talen. Het Litouws heeft door de eeuwen heen weinig veranderingen ondergaan, waardoor de taal het dichtst bij de Europese oertaal, het Proto-Indo-Europees, komt. Met miljoenen sprekers vertaalt ons Litouws vertaalbureau relatief veel documenten van het Nederlands naar het Litouws en omgekeerd. Van import- en exportdocumenten tot arbeidsovereenkomsten, van voorwaarden voor een koopovereenkomst tot officieel beëdigde documenten. Onze hoogopgeleide vertalers beschikken over verschillende specialismen, waardoor wij een inhoudelijk correcte vertaling kunnen verzorgen met de vaktermen binnen uw sector. Voorbeelden van sectoren waarin we werkzaam zijn, zijn de technische, financiële, juridische, medische en marketingbranche.

    

   Native speakers bij ons vertaalbureau Litouws

    

   Taal en cultuur zijn onlosmakelijk aan elkaar gekoppeld. De manier waarop uiteenlopende doelgroepen elkaar aanspreken verschilt dan ook per cultuur. Daarom werkt ons Litouwse vertaalbureau uitsluitend samen met native speakers. Deze tolken en vertalers zijn geboren en getogen in Litouwen, waardoor zij niet alleen de taal perfect onder knie hebben, maar ook op de hoogte zijn van de Litouwse cultuur en gewoontes. Zo is de vertaling van de brontekst niet alleen correct qua spelling en grammatica, maar houdt de vertaler rekening met het gevoel en nuances in de woordkeuze om de juiste tone of voice toe te passen. Zo garandeert ons Litouws vertaalbureau dat de vertaling goed bij uw doelgroep overkomt.

    

   Gecertificeerd vertaalbureau Litouws voor uw vertaling

    

   SIGV Coöperatie is in het bezit van Europese kwaliteitskeurmerken voor vertaalbureaus, met de ISO-17100 en ISO-9001 certificaten. Deze keurmerken waarborgen de strenge eisen die aan onze vertalers gesteld worden. Uw vertaling wordt dan ook altijd nogmaals gecontroleerd door een ervaren native speaker supervisor, zodat u ervan verzekerd bent dat er geen onbedoelde onnauwkeurigheden in het document aanwezig zijn.

    

   Vraag een offerte op maat aan bij ons Litouws vertaalbureau

    

   SIGV Coöperatie handelt zonder winstoogmerk. Bij ons staat namelijk het leveren van een hoogstaande vertaling tegen een voordelig tarief centraal. Wij denken met u mee om uw boodschap zo helder mogelijk te vertalen om het volle internationale potentieel te benutten. Benieuwd naar de kosten van ons Litouws vertaalbureau? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan via de website.