Levertijden Engels - SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Levertijden voor uw Engelse vertaling

   Soms heeft u uw vertaling snel nodig en soms kunt u best langer wachten. Lees verder voor onze levertijd voor Engels, Duits en alle andere talen.

   Als u een vertaling bij ons aanvraagt, informeren we u direct over de kosten en levertijden. Hiervoor vragen we u de brontekst op te sturen, zodat we kunnen kijken hoe complex de tekst is en we een juiste inschatting kunnen maken van de tijd, die nodig is om de tekst te vertalen. Daarnaast ontvangen we graag een beschrijving van de opdracht. Zo kunnen we bepalen welke ervaren vertaler Nederlands Spaans we inzetten of welke tolk Arabisch het beste bij uw opdracht past.

   Levertijden voor Engels

   In het algemeen kunt u uitgaan van een werkdag opstarttijd plus een werkdag voor elke 1500 woorden die vertaald moeten worden. Voor een tekst van 3000 woorden gaat u dus uit van een levertijd van drie werkdagen. Dit kan echter licht verschillen afhankelijk van de bron- en doeltaal van uw opdracht. Bij ons vertaalbureau werken vertalers voor verschillende talen. Voor weinig voorkomende talen kan een levertijd langer zijn. Tijdens de aangegeven levertijd wordt uw tekst niet alleen vertaald door een ervaren vertaler. Uw tekst wordt ook nagekeken en indien nodig gecorrigeerd door een ervaren revisor. U kunt bij ons ook een tolk inhuren die tijdens een gesprek voor u vertaalt.

   Een spoedvertaling van 1500 woorden

   Soms kan het voorkomen dat de normale levertijden voor u te lang zijn. Om de levertijd te bespreken vragen we u om telefonisch contact met ons op te nemen. Dan kunnen we inventariseren welke vertalers we beschikbaar kunnen maken voor uw spoedopdracht en wat de verwachte levertijd is. Bij een spoedvertaling kunnen we teksten tot 1500 woorden binnen 24 uur aanleveren. Bij langere teksten kunnen we meerdere vertalers tegelijk aan uw opdracht laten werken, waardoor de levertijd aanzienlijk verkort wordt.