Professioneel Lets vertaalbureau nodig? | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Lets vertaalbureau

   Erkend Lets vertaalbureau voor een professionele vertaling

    

   Heeft u binnen een korte tijd een vertaling van een Lets vertaalbureau nodig? SIGV Coöperatie biedt als vertaalbureau vertalingen voor uw kleine of grote organisatie aan. Maar ook voor particulieren staan wij klaar. Van een tolk Roemeens voor het vertalen van een rechtszitting tot een Italiaans Nederlands vertaler die uw arbeidscontracten vertaalt, wij leveren een zorgvuldige vertaling af zodat u uw boodschap zo helder mogelijk kunt overbrengen. Niet alleen vertalen wij documenten, ook kunt u een tolk inhuren voor een congres, vergadering of rechtszitting. Wilt u meer weten over onze diensten als Lets vertaalbureau? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan via de website.

    

   Zorgvuldige vertaling voor heldere communicatie bij het Lets vertaalbureau

    

   Samen met het Litouws vormt het Lets de twee laatste nog levende Baltische talen. De Baltische talengroep met in totaal vier miljoen sprekers vormt de kleinste talengroep van Europa. Circa 1,5 miljoen mensen spreken de Letse taal, terwijl het Litouws door 3,5 miljoen mensen wordt gesproken. Voor de duidelijkheid; het Ests van de derde Baltische staat behoort niet tot de Baltische talen. Wie geregeld zaken doet met Letland, zal veelal teksten moeten laten vertalen van het Nederlands naar het Lets of omgekeerd. SIGV Coöperatie beschikt als Lets vertaalbureau over een ruime ervaring in het tolken en vertalen. Als enigen in Nederland zijn onze tolken en vertalers door de overheid erkend als specialisten op dit gebied. Met een zorgvuldige vertaling zorgen wij ervoor dat er geen misverstanden ontstaan.

    

   Lets vertaalbureau met native speakers

    

   Een letterlijke vertaling woord-voor-woord levert vaak een vreemde vertaling op. Daarom maakt SIGV Coöperatie gebruik van native speakers. Hierdoor weten zij de juiste gevoelens en nuances in de tekst te plaatsen door de juiste woordkeuzes te maken. De taal is hierdoor niet alleen grammaticaal juist, maar spreekt ook uitstekend de doelgroep aan. Zo bereikt u een breder publiek, wat uw onderneming ten goede komt.

    

   Verschillende soorten vertalingen door ons Lets vertaalbureau

    

   Ons vertaalbureau Lets wordt voor verschillende doeleinden ingezet. Van een arbeidsovereenkomst vertalen van het Nederlands naar het Lets tot een medisch dossier omzetten in een andere taal. Veelvoorkomende sectoren waarbinnen wij vertalen zijn de medische, juridische, financiële, technische en marketingsector. Onze tolken en vertalers zijn hoogopgeleid met verschillende specialismen, zodat zij uw vertaling perfect opstellen met de juiste vaktermen.

    

   Vraag gelijk een offerte op maat aan bij ons vertaalbureau Lets

    

   SIGV Coöperatie handelt zonder winstoogmerk. Zo ontvangt u een vertaling van hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Bent u benieuwd naar de kosten van ons Lets vertaalbureau? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan via de website.