Professioneel Khmer vertalen door SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Ervaren vertaalbureau voor Khmer vertalen 

   Heeft u een beëdigde vertaling nodig van een officieel document of zoekt u een transcriptie van een persbericht met de taal uit Cambodja? SIGV Coöperatie helpt u met een professionele Khmer vertaling. Als enige erkend vertaalbureau door de overheid verbinden wij u met een van onze ervaren tolken en vertalers voor een snelle en vakkundige vertaling. Naast een vertaling in de Khmer taal bieden wij vertalers en tolken in honderden andere talen aan, zoals een vertaler Nederlands Spaans of een tolk Frans. Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden. 

   Een vertaling in de Khmer taal voor toegang tot Zuidoost-Azië

   Khmer is de officiële taal van Cambodja. Maar liefst negentien miljoen mensen spreken de taal; niet alleen in Cambodja, maar ook in gedeeltes van Vietnam en Thailand. De taal beschikt bovendien over allerlei dialecten, zoals het Khmer Kanda en Khmer Tonle Sap. Om zaken te doen op de markt van Zuidoost-Azië is het belangrijk dat u duidelijk kunt communiceren met de lokale bevolking. Onze vertalers en tolken zorgen dat u zich niet alleen verstaanbaar maakt, maar ook op de juiste wijze aanspreekt. Onze taalvirtuozen hebben namelijk het Khmer als moedertaal, waardoor zij zijn opgegroeid met de cultuur en bijbehorende gewoonten. Hierdoor ontstaan er geen vervelende misverstanden. 

   Beëdigde Khmer vertalingen van officiële documenten

   Wilt u zich als bedrijf of persoon vestigen in Cambodja? Of wilt u als Cambodjaan juist in Nederland gaan wonen of werken? Veelal vragen lokale autoriteiten om een beëdigde vertaling van officiële papieren als een paspoort, identiteitskaart, diploma of geboorteakte. Onze beëdigde vertalers zetten uw documenten in de gewenste taal om. Neem direct contact met ons op via de website voor een offerte op maat.