Jaarrekening vertalen - SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Het jaarverslag vertalen voor uw internationale zaken

   Om internationaal succesvol zaken te doen is een jaarverslag nodig. Onze ervaren vertalers vertalen uw jaarverslag naar de taal van uw zakelijk partner.

   Een jaarrekening vertalen is een vak apart. Het is essentieel dat de gebruikte termen correct en duidelijk zijn. Zo hebben uw zakelijke partners meer inzicht in uw bedrijf en wordt het zaken doen in het buitenland eenvoudiger. Een tolk, zoals een tolk Engels , helpt u bij de bespreking van uw cijfers en een vertaler Nederlands Engels helpt u bij het vertalen van teksten.

   Uw jaarrekening vertalen

   U kunt uw jaarrekening zelf vertalen, maar dat kost onnodig veel tijd en het vertalen van financiële teksten vereist ervaring en accuratesse. Een gespecialiseerd vertaalbureau staat u graag bij. Onze ervaren financieel vertalers vertalen uw jaarverslag naar het Engels of naar een andere taal. Daarna wordt de vertaling nog gecontroleerd door revisors, die ook gespecialiseerd zijn in financiële teksten.

   Een jaarrekening vertalen met geheimhouding

   U wil natuurlijk niet dat uw jaarcijfers op straat komen te liggen, omdat er onzorgvuldig mee om wordt gegaan. Wij zijn gewend om met grote discretie te werken. Daarom zullen onze vertalers zich strikt aan een geheimhoudingsverklaring houden. Uw bedrijfsinformatie is veilig bij ons. Onze vertalers zijn beëdigd en hebben ruime ervaring met het verwerken van vertrouwelijke stukken. Bovendien wordt elke financiële tekst, dus ook uw vertaalde jaarrekening, gecontroleerd door een ervaren financiële revisor. Zo weer u zeker dat de informatie klopt als uw klant ontvangt.

   Uw jaarverslag in het Engels

   De meest gebruikelijke taal voor een jaarverslag is Engels. Normaalgesproken laat u zowel de jaarrekening met onder andere de winst- en verliesrekening als het jaarverslag, waarin u uitgebreider de bedrijfsvoering beschrijft, vertalen. Uw internationale klanten en partners krijgen door middel van een jaarverslag in het Engels een goed beeld van uw bedrijf. Onze vertalers zijn uitstekend op de hoogte van de regels waaraan een financiële vertaling moet voldoen. Hiervoor gebruiken we bijvoorbeeld de International Financial Reporting Standards, die beschrijven hoe een jaarverslag eruit moet zien.

   Een jaarrekening vertalen naar een andere taal

   Hoewel Engels een universele taal is voor internationale handel, kan u natuurlijk ook uw jaarrekening in een andere taal laten vertalen. Bijvoorbeeld als u voornamelijk zaken doet in Duitsland en daarom uw documenten naar het Duits wil laten vertalen. Een vertaler Nederlands Duits voert dit graag voor u uit. Een tolk Duits helpt u bij het uitvoeren van een presentatie voor uw zakenpartners.