Een betrouwbaar Indonesisch vertaalbureau? | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Een professioneel Indonesisch vertaalbureau met ervaren vertalers

    

   Wie geregeld voor zaken naar Indonesië gaat, heeft vaak een vertaling nodig van essentiële documenten. Bij deze vertalingen mag geen misverstand ontstaan over de tekst, waardoor een nauwkeurige vertaling een must is. Als Indonesisch vertaalbureau ondersteunt SIGV Coöperatie u bij het leveren van een professionele vertaling. Of het nu om financiële of juridische documenten gaat, onze ervaren vertalers beschikken over de kennis van uw vakgebied. Bovendien zijn de SIGV tolken en vertalers de enigen in Nederland die als specialist op dit gebied zijn erkend. Met een jarenlange ervaring in het tolken en vertalen staan we voor u klaar om u snel en professioneel van een vertaling te voorzien. Of het nu gaat om het vertalen van Nederlands naar Indonesisch, of het vertalen van Indonesisch naar Nederlands, wij zorgen dat u over het juiste document beschikt. Vraag meteen een offerte op maat aan bij ons vertaalbureau Indonesisch

    

   Indonesisch vertaalbureau voor een vakkundige vertaling

    

   Wereldwijd is er geen land met een bredere taalkundige verscheidenheid dan Indonesië. Het lang beschikt over wel 6000 tot 7000 talen. Na de kolonisatie van de Indonesische archipel heeft men niet het Nederlands, maar het Maleis als officiële handelstaal ingevoerd. Dit Pasar-Maleis vult men aan met het Javaans, klassiek Maleis en Nederlands. Uiteindelijk staat deze taal aan de basis van het moderne Bahasa Indonesia, wat nu als officiële taal wordt gezien van Indonesië. De Austronesische taal toont verwantschappen met andere talen die in Maleisië, de Filippijnen en Oceanië wordt gesproken. Maar liefst 23 miljoen mensen ter wereld beschikken over het Indonesisch als moedertaal, terwijl meer dan 240 miljoen mensen het Indonesisch begrijpen. Vanwege de historie tussen Indonesië en Nederland vraagt men vaak vertalingen bij ons Indonesisch vertaalbureau aan.

    

   Een Indonesisch vertaalbureau met native speakers

    

   De taal spreken is één, een nauwkeurige vertaling van officiële documenten afleveren is een tweede. Daarom maakt ons Indonesisch vertaalbureau uitsluitend gebruik van hoogopgeleide Indonesische native speakers, die in Indonesië zijn geboren en getoogd. Hierdoor kennen ze niet alleen de taal door en door, maar begrijpen ze ook de gewoontes en de cultuur. Doordat zij uw doelgroep verstaan, houden zij rekening met de juiste tone of voice en emotie in uw vertaling.

    

   Gecertificeerd Indonesisch vertaalbureau voor kwaliteit

    

   Bij SIGV Coöperatie staat het leveren van kwaliteit centraal. Wij zijn daarom ook ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd, waardoor wij de kwaliteit van onze vertalingen kunnen waarborgen. Wij leveren vertalingen in meer dan 250 talen. Van een tolk Duits en een Poolse tolk tot een vertaler Nederlands Italiaans. Van een koopovereenkomst tot algemene voorwaarden, van een medisch document tot huwelijksdocumenten. Benieuwd wat ons professioneel vertaalbureau voor u kan betekenen? Plaats een vrijblijvende offerte via de website.