Professioneel Lets vertaalbureau nodig? | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   IJslands vertaalbureau

   Ervaren IJslands vertaalbureau voor een professionele vertaling

    

   Zoekt u een betrouwbaar vertaalbureau IJslands voor een vertaling van uw officiële documenten? SIGV Coöperatie beschikt over tolken en vertalers in honderden talen. Van een tolk Arabisch tot een Duits Nederlands vertaler, wij zetten ons beste beentje voor om u zo spoedig mogelijk van een correcte vertaling te voorzien. U kunt ons niet alleen inschakelen voor het vertalen van een document, maar ook onder meer een tolk inhuren voor een congres, vergadering of rechtszitting. Meer weten over onze diensten als vertaalbureau? Vraag dan gerust een offerte op maat aan.

    

   IJslands vertaalbureau van hoogstaande kwaliteit

    

   Maar liefst 330.000 mensen spreken het IJslands, de officiële taal van IJsland. De taal maakt een onderdeel uit van de Scandinavische talen, met het Zweeds, Noors en Deens. Ooit is de taal ontstaan uit het Oudnoors. Het Noors is echter flink veranderd door de jaren heen, terwijl het IJslands vrijwel identiek is gebleven. IJsland is een populair vakantieland, waardoor met name binnen de toerismesector veelvuldig van ons IJslands vertaalbureau gebruik wordt gemaakt. Andere sectoren waarbinnen wij vertalingen van of naar het IJslands afleveren, zijn onder meer de juridische, financiële, technische, medische en marketingsector. Onze tolken en vertalers zijn hoogopgeleid met diverse specialismen, zodat u een vertaling ontvangt die voldoet binnen uw vakgebied. Lastige vaktermen zijn voor onze vertalers geen enkel probleem.

    

   Native speakers bij ons vertaalbureau IJslands

    

   SIGV Coöperatie maakt bij het vertalen uitsluitend gebruik van native speakers. Dit zijn tolken en vertalers die zijn geboren en getogen in IJsland. Het IJslands leren schrijven wil namelijk nog niet zeggen dat men direct de taal begrijpt. De native speakers begrijpen de nuances binnen een tekst, waardoor ze de vertaling aanpassen aan uw doelgroep. Hierbij speelt het soort document uiteraard een belangrijke rol. Waar een juridisch document nauwkeurig en accuraat wordt gevolgd, is bij een marketingtekst als een brochure of folder meer ruimte voor creativiteit.

    

   Vraag een offerte op maat aan bij ons IJslands vertaalbureau

    

   Bij SIGV Coöperatie staat het verzorgen van een IJslandse vertaling van hoogstaande kwaliteit tegen een lage prijs voorop. SIGV Coöperatie handelt dan ook zonder winstoogmerk. U hoeft dus niet te vrezen voor onverwachte indirecte kosten, zoals overheadkosten of kosten voor een directeur. Onze tolken en vertalers zijn tevreden met hun werk en denken graag met u mee om uw internationaal potentieel ten volle te benutten. Bent u benieuwd wat een vertaling van ons IJslands vertaalbureau kost? Vraag dan een offerte op maat aan via de website.