Alles wat u moet weten over de hoofdstad van Ghana
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Als vertaler naar de hoofdstad van Ghana

   Bent u een vertaler Nederlands Engels en wilt u uw werkzaamheden uitbreiden naar de hoofdstad van Ghana? De hoofdstad Accra heeft niet alleen veel inwoners, maar ook jaarlijks meerdere toeristen en bedrijven die zich in deze omgeving vestigen. Iedereen heeft daarom behoefte aan vertalingen van een professional. Voordat u daadwerkelijk begint met het vertalen van de teksten, wilt u alles weten over deze taal. Maar wat moet u dan weten over de taal in Ghana? Onderstaande informatie helpt u op weg.

   Engels als meest gesproken taal in de hoofdstad van Ghana

   Welke taal spreken ze in Ghana eigenlijk? Het is iets wat u zich moet afvragen voordat u uw werkzaamheden naar dit land en de hoofdstad brengt. De meest gesproken taal in Ghana is het Engels. Veel mensen spreken deze taal, wat uw werkzaamheden aanzienlijk eenvoudig kunnen maken. In het Ghanees de taal toepassen kan wel enkele verschillen opleveren, afhankelijk van het gebied waar u bent. Iedereen heeft een eigen dialect ontwikkeld, wat uw werk als vertaler niet altijd eenvoudig maakt.

   Andere talen verspreid door het land

   Er zijn nog een groot aantal talen die u toe kunt voegen aan uw diensten. Als vertaalbureau Engels wilt u niet alleen mensen in de hoofdstad van Ghana helpen, maar ook in andere delen van het land. Zo kunt u bijvoorbeeld Ga, Twi, Fante, Abron en Dioula leren. Het zijn talen die wellicht niet eenvoudig zijn, maar wel rondom het platteland veel voorkomen. Daarnaast kunt u officiële documenten van het Engels naar een van de deze talen omzetten, zodat men weet wat erin staat en wat hun rechten en plichten zijn. De mogelijkheden op dit gebied zijn eindeloos.

   Een eigen cultuur

   Naast de taal heeft de hoofdstad van Ghana een geheel andere cultuur ontwikkeld. De cultuurverschillen dient u als professional goed in het achterhoofd te houden. Zo zijn niet alleen het christendom en de islam religies die u tegenkomt, maar ook enkele traditionele religies. Als u hier helemaal niets vanaf weet, laat het dan achterwege in de tekst. Mocht u hier veel interesse voor hebben, dan kunt u zich hierin verdiepen en de tradities die hierbij horen over de hele wereld verspreiden.