Alles wat u moet weten over de hoofdstad van Canada
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Werken in de hoofdstad van Canada: dit moet u weten

   Als Frans vertaalbureau kunt u direct aan de slag in de hoofdstad van Canada. Het land, dat voor het grootste deel Frans spreekt, heeft veel werkgelegenheid, kan u communiceren met lokale inwoners om meer te leren over de cultuur en zijn er uitbreidingsmogelijkheden voor uw vertalingen mogelijk. Maar waarom zou u uw bedrijf bijvoorbeeld richten op de hoofdstad van Canada? Onderstaande informatie zet een aantal redenen op een rij.

   Cultuur snuiven in de hoofdstad van Canada

   De hoofdstad van Canada is Ottowa. Het is een stad met meer dan 1 miljoen inwoners, die zowel Engels als Frans spreken. Deze Canada hoofdstad is gelegen aan de Ottowa Rivier, waar u ook de Parliament Hill vindt. Het is een heuvel met gebouwen in Victoriaanse architectuur en meerdere musea. Alleen deze plek is al de moeite waard om als vertaler meer te weten te komen over de geschiedenis van Canada en de hoofdstad. Tevens kunt u een bezoek brengen aan de kunstgalerijen, die er meer dan genoeg te vinden zijn in en rondom de stad.

   Religie met bijbehorende verschillen

   De inwoners van Canada hebben allemaal hun eigen religies, gewoonten en tradities. Het overgrote deel van de bevolking, met 67,3 procent, is christelijk. 3,2 procent is moslim en 1,5 procent is hindoe. Religie is iets wat u goed in het achterhoofd moet houden als u uw werkzaamheden als vertaler Frans Nederlands uitvoert. De bijbehorende gewoonten en tradities liggen niet altijd op één lijn, waardoor u een groot deel van de doelgroep niet bereikt. Let daarom op de religie die de inwoners van de hoofdstad van Canada hebben voordat u uw teksten vertaalt.

   Meerdere tijdzones in het land

   Vertrekt u niet naar de hoofdstad van Canada, maar werkt u vanuit Nederland? Dan dient u het tijdsverschil in de gaten te houden. Het tijdstip in Canada ligt immers heel anders dan hier. Het is afhankelijk van de plek waar u bent wat het tijdstip is. Er zijn namelijk zes tijdszones in het land te vinden! Zelfs als u wel vanuit de hoofdstad aan het werk gaat, is het aan te raden om de tijd in de gaten te houden. Zo voorkomt u dat u iemand misloopt vanwege de openingstijden van een kantoor.