SIGV Coöperatie voor een professioneel Hongaars vertaalbureau
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Hongaars vertaalbureau

   Tolk Hongaars

   Wilt u uw bedrijf uitbreiden naar Hongarije of heeft u al voet aan wal in Hongarije? Heeft u nood aan vertalingen van het Hongaars naar Nederlands of andersom? Dan zit u bij ons vertaalbureau aan het juiste adres. Van een vertaler Nederlands Italiaans tot een tolk Hongaars, wij verzorgen het allemaal. Wij vertalen graag uw documenten, zoals brochures, folders, brieven en notariële akten, van of naar het Hongaars. Ook als u een tweetalige website wilt opmaken, kunt u bij ons een tolk inhuren. Wij werken met native speakers die niet enkel de taal maar ook de cultuur kennen als geen ander.

    

   Hongaars vertaalbureau met ervaren vertalers

    

   Bent u op zoek naar een Hongaars vertaalbureau voor een nauwkeurige vertaling van of naar het Hongaars? Er zijn wereldwijd ongeveer zestien miljoen native speakers van het Hongaars, waarvan er circa tien miljoen in Hongarije wonen. Het vormt daarmee de meest gesproken niet Indo-Europese taal binnen Europa. Bent u van plan om zaken te gaan doen in Hongarije, dan is het essentieel dat u de benodigde documenten laat vertalen naar en vanuit het Hongaars. SIGV Coöperatie biedt als enigen in Nederland erkende tolken en vertalers voor het vertalen van het Nederlands naar het Hongaars en vice versa. Onze tolken en vertalers hebben een jarenlange expertise op het gebied van vertalen in meer dan 250 talen. Van een tolk Pools Nederlands en een tolk Turks tot een vertaler Nederlands Spaans. Wilt u meer weten over de diensten van ons vertaalbureau? Vraag dan gelijk een offerte op maat aan.

    

   Ons Hongaars vertaalbureau levert kwaliteit

    

   Vanwege de grote hoeveelheid badplaatsen en de fraaie natuur is Hongarije geliefd als vakantiebestemming. Wie werkzaam is in de toeristensector, krijgt al snel te maken met het vertalen van talrijke documentatie, waaronder folders en brochures. Ook heeft u een tweetalige website nodig in zowel het Hongaars als het Nederlands. Ons Hongaars vertaalbureau ondersteunt u graag bij het leveren van een professionele vertaling. Doordat onze vertalers native speakers zijn, kennen ze niet alleen de taal door en door, maar zijn ze ook op de hoogte van de cultuur en tone of voice. U wilt immers wel de juiste doelgroep aanspreken. Naast de toerismebranche is het onderwijsniveau in Hongarije zeer hoog. In 1735 werd in dit land het eerste technologie-instituut ter wereld opgericht, het nog altijd vooraanstaande Technische Universiteit van Boedapest. Ons vertaalbureau Hongaars beschikt over vertalers die de vaktermen binnen uw sector kennen. Of u nu een technische, commerciële, medische of juridische vertaling in het Hongaars nodig hebt, onze native speakers staan u graag terzijde.

    

   Een beëdigde vertaling van ons Hongaars vertaalbureau

    

   U dient over een beëdigde vertaling te beschikken als u onder meer officiële documenten wilt toepassen in een juridische procedure. Zo kan het onder meer gaan om een echtscheidingsakte, huwelijksakte, uittreksel uit de GBA. In sommige gevallen dienen officiële documenten van overheidsinstanties te worden gelegaliseerd, in ieder geval bij landen die het apostilleverdrag niet ondertekend hebben. Dit houdt in dat het document, nadat de vertaler een beëdigingsstempel heeft gezet, ook de rechtbank nog een stempel moet plaatsen om de handtekening van de vertaler te legaliseren. SIGV Coöperatie beschikt over een jarenlange ervaring met beëdigde vertalingen. Wij zorgen ervoor dat uw documenten in orde zijn.

    

   Hongaars vertaalbureau zonder winstoogmerk

    

   SIGV Coöperatie biedt betrouwbare vertalingen in het Hongaars tegen een voordelig tarief. Wij handelen namelijk zonder winstoogmerk en rekenen bijvoorbeeld geen overheadkosten. Bent u benieuwd wat wij voor uw vertaling van of naar het Hongaars kunnen betekenen? Vraag een offerte aan via de website.