Hebreeuws vertaalbureau nodig? Kijk op SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Hebreeuws vertaalbureau

   Professioneel vertaalbureau Hebreeuws voor zorgvuldige vertalingen

    

   Bent u op zoek naar een ervaren vertaalbureau Hebreeuws voor een nauwkeurige vertaling? SIGV Coöperatie biedt als enige in Nederland door de overheid erkende tolken en vertalers die specialisten zijn op dit gebied. Zonder winstoogmerk zorgt SIGV Coöperatie ervoor dat u razendsnel over de gewenste vertaling beschikt tegen een voordelig tarief. We verzorgen allerlei soorten tolken en vertalers; van een congrestolk bij uw seminars tot een vertaler Duits Nederlands voor het vertalen van een juridisch document. Vraag meteen een offerte op maat aan bij ons vertaalbureau Hebreeuws via de website.

    

   Hebreeuws vertaalbureau met native speakers

    

   Als u zaken wilt doen in Israël of de Joodse gemeenschappen merkt u al snel dat zij uitstekend Engels spreken. Toch kan het noodzakelijk zijn dat u formulieren in het Hebreeuws dient te versturen. Bij de Hebreeuwse taal dient een onderscheid te worden gemaakt tussen het klassiek en het modern Hebreeuws. Het moderne Hebreeuws, dat door circa 8,5 miljoen mensen wordt gesproken, is de officiële taal van Israël. De taal schrijft men van rechts naar links met het Hebreeuwse alfabet. Daarnaast spreekt men in Israël het Jiddisch of Joods-Duits en het Ladino. Ondanks dat de Israëlische maatschappij uit verschillende culturen bestaat, gaat men nog steeds op een vrij traditionele manier met elkaar om. Daarom dient u onder meer bij het zakendoen rekening te houden met de gebruiken binnen de Israëlische cultuur. SIGV Coöperatie maakt hierdoor uitsluitend gebruik van native speakers. Deze tolken en vertalers zijn geboren en opgegroeid in Israël, waardoor zijn de taal en cultuur tot in de puntjes kennen. Hierdoor levert ons vertaalbureau Hebreeuws niet alleen een vertaling af die grammaticaal correct is, maar ook over het juiste cultuurgevoel beschikt.

    

   Hebreeuws vertaalbureau met de juiste certificaten

    

   SIGV Coöperatie behoort tot de selecte groep vertaalbureaus met de ISO-9001 en ISO-17100 certificaten. Deze ISO-normen bieden een garantie dat u een vertaling van hoogwaardige kwaliteit ontvangt. Niet alleen zijn onze vertalingen gemaakt door native speakers, ook worden zowel de brontekst als vertaling gecontroleerd door een ervaren revisor. Hierdoor worden eventuele onnauwkeurigheden uit de teksten gehaald, waardoor u een zorgvuldige vertaling ontvangt. Onze gediplomeerde tolken en vertalers zijn bovendien opgeleid in verschillende specialismen, waaronder de medische, technische, financiële en juridische sector. Zo ontvangt u een inhoudelijk correcte vertaling met het juiste gebruik van de vaktermen binnen uw vakgebied.

    

   Vraag een offerte op maat aan bij ons Hebreeuws vertaalbureau

    

   Het doel van SIGV Coöperatie is om een taalbrug te slaan tussen verschillende partijen, om een zo helder mogelijke communicatie te laten plaatsvinden. Door het overbrengen van de juiste boodschap worden misverstanden vermeden en behaalt u het maximale uit het internationaal contact. Vraagt u zich af wat de kosten van ons Hebreeuws vertaalbureau zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan.