Handleiding laten vertalen - SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Handleiding laten vertalen

   Heeft u een handleiding die u in meerdere talen wilt laten vertalen? Dan zit u bij vertaalbureau SIGV Coöperatie aan het juiste adres! Onze vertaler Nederlands Duits en tolk Arabisch vertalen regelmatig handleidingen van en naar Frans, Engels, Duits, Spaans en andere gangbare talen. Om een handleiding te vertalen, is er vaak gespecialiseerde kennis nodig. Daarnaast komen er vaak terugkerende zinsdelen of woorden voor in een handleiding en moeten we ervoor zorgen dat deze termen steeds op dezelfde manier vertaald worden.

   Handleiding laten vertalen door native speakers

   Vertaalbureau SIGV Coöperatie werkt uitsluitend met native speakers. Dit zijn mensen die zijn geboren en/of opgegroeid in de regio van uw doeltaal. Deze vertalers en tolk beheersen niet enkel de taal van die regio maar ook de cultuur tot in de puntjes. Zo vertalen zij uw handleiding met respect voor de heersende cultuur en met de juiste tone of voice voor uw doelpubliek. Aangezien SIGV Coöperatie lid is van een groep vertaalbureau dat beschikt over ISO-9001 en ISO-17100 certificaten, bent u verzekerd van een vertaling van de hoogste kwaliteit.

   Waar moet een handleiding aan voldoen?

   Om een handleiding te vertalen, houden we rekening met twee zaken. Ten eerste zitten er vaak terugkerende zinnen en specifieke woorden in een handleiding. Deze woorden en zinnen vertalen we telkens opnieuw met dezelfde bewoordingen. Hiervoor maken we gebruik van een vertaalgeheugen, dat eerder vertaalde zinsdelen en woorden onthoudt en deze suggereert aan de vertaler tijdens het vertalen. Uiteraard checkt de vertaler de tekst op correcte zinsconstructie en grammatica. Zo blijft de vertaling consistent en stijgt de snelheid van het vertalen. Deze tool maakt dat wij onze tarieven voor het vertalen van een handleiding alleen maar scherper worden.

   Daarnaast beschikt een handleiding over een groot aantal vaktermen. Heeft u een specifieke vertaling nodig van een financiële, medische of technische handleiding nodig? Geen nood, wij kunnen u helpen. Onze gediplomeerde tolken en beëdigde vertalers zijn opgeleid in verschillende vakgebieden, zodat wij aan al uw behoeften kunnen tegemoetkomen. Zo ontvangt u een vertaling waarbij vaktermen op de juiste manier worden gebruikt.

   Uw offerte op maat

   Benieuwd wat een handleiding laten vertalen bij SIGV Coöperatie u zou kosten? Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan op onze website. Onze scherpe tarieven zullen u aangenaam verrassen. Wij werken zonder winstoogmerk, waardoor u enkel het tarief van de vertaler en/of tolk hoeft te betalen. U betaalt voor onze