Fries vertaalbureau met native speakers | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Fries vertaalbureau

   Fries vertaalbureau met ervaren vertalers

    

   Zoekt u een Fries vertaalbureau voor het vertalen van documenten van of naar het Fries? De Friese taal wordt door maar liefst een half miljoen mensen gesproken. Niet alleen in Friesland spreekt men de taal, maar ook in het Westerkwartier in Groningen, in Sleeswijk-Holstein vlakbij Denemarken en in de Duitse gemeente Saterland in Nedersaksen. Ondanks dat het Fries wellicht een kleine taal is, is het bij veel universiteiten mogelijk om het Fries als bijvak te volgen. De meeste Friezen spreken naast het Fries ook Nederland, Deens of Duits. Toch kan een professionele Friese vertaling uitkomst bieden bij een officieel document. SIGV Coöperatie staat voor u klaar voor betrouwbare vertalingen van of naar het Fries. Onze tolken en vertalers leveren vertalingen in meer dan 250 talen. Van een tolk Frans en een tolk Arabisch tot een vertaler Nederlands Italiaans. Bent u benieuwd wat de kosten voor een vertaling in het Fries van ons vertaalbureau zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan via de website.

    

   Professionele vertalingen door ons vertaalbureau Fries

    

   SIGV Coöperatie werkt als Fries vertaalbureau uitsluitend met native speakers, die geboren en getogen zijn met de Friese taal en cultuur. Zo weten zij met de vertaling precies de juiste tone of voice en emotie te raken om bij uw doelgroep aan te sluiten. Bovendien beschikken onze vertalers over verschillende specialisaties, op onder meer technisch, juridisch, commercieel en medisch gebied. Zo wordt een productieomschrijving door een technische vertaler van of naar het Fries vertaald, terwijl een huwelijksovereenkomst door een juridisch vertaler wordt vertaald. Op deze manier garanderen wij een nauwkeurige en professionele vertaling die bij uw verzoek past.

    

   SIGV Coöperatie als gecertificeerd vertaalbureau Fries

    

   Om u ervan te verzekeren dat wij een perfecte kwaliteit leveren, beschikt SIGV Coöperatie over de ISO-9001 en ISO-17100 certificeringen. De ISO-9001 vereist een hoge norm dat wij er alles aan doen om de klanttevredenheid te blijven verbeteren, terwijl de ISO-17100 norm vereist dat wij een hoge kwaliteit aan onze vertalingen stellen. Als enigen in Nederland is SIGV Coöperatie erkend door de overheid als specialist op het gebied van vertalen. SIGV Coöperatie heeft een jarenlange ervaring in het bemiddelen voor de overheid en het leveren van tolken en vertalers.

    

   Vraag een offerte aan bij ons Fries vertaalbureau

    

   SIGV Coöperatie handelt zonder winstoogmerk. Dit betekent dat u een betrouwbare vertaling van of naar het Fries ontvangt tegen een eerlijke prijs. Vertalen van het Fries naar Nederlands of vertalen van het Nederlands naar het Fries komt het meest voor, maar ook andere talencombinaties zijn mogelijk. Voorbeelden zijn een vertaling Fries Engels of een vertaling Duits Fries. Dagelijks bieden wij ondersteuning aan zowel kleine als grote organisaties om hun volle potentieel te benutting. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan bij ons vertaalbureau Fries.