SIGV voor een betrouwbaar Frans vertaalbureau
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Frans vertaalbureau

   Professioneel Frans vertaalbureau voor uw vertalingen

   Zoekt u een Frans vertaalbureau voor het vertalen van of naar het Frans? SIGV Coöperatie beschikt als enige in Nederland over een netwerk van tolken en vertalers die door de overheid als specialisten zijn erkend op dit gebied. In maar liefst 250 talen bieden onze tolken en vertalers betrouwbare vertalingen voor verschillende sectoren. Van een tolk Arabisch tot een vertaler Nederlands Italiaans, u kunt voor allerlei talencombinaties bij ons terecht. Ook een tolk inhuren door middel van een videogesprek behoort tot de opties, waarbij de identificatie via een documentenscanner gebeurt. Wilt u meer weten over de werkzaamheden van ons Franse vertaalbureau? Vraag dan gelijk vrijblijvend een offerte op maat aan.

   Een Frans vertaalbureau om de taalbarrière te doorbreken

   Als Frans vertaalbureau zijn wij gespecialiseerd in de Franse taal. Het vertalen van een document naar kwalitatief hoogwaardig Frans gaat verder dan een letterlijke vertaling woord-voor-woord. Fransen zijn trots op hun taal, waardoor wij de tekst reproduceren met het juiste gevoel en passende toon die geschikt is voor uw doelgroep. Om uw zaken in Frankrijk of een ander Franstalig land te laten slagen is een zorgvuldige Franse vertaling een must. SIGV Coöperatie helpt u graag verder.

   Een gecertificeerd Frans vertaalbureau met native speakers

   Bij ons vertaalbureau Frans zijn ervaren Franse vertalers actief, die zogenaamde native speakers zijn. Dit houdt in dat de vertalers zijn opgegroeid met de Franse taal en cultuur. Hierdoor voelen zij iedere nuance in de tekst aan. Bovendien beschikt ons Franse vertaalbureau over twee essentiële kwaliteitskeurmerken binnen onze branche; de ISO-17100 en ISO-9001 certificaten. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat iedere Franse vertaling zorgvuldig door een ervaren Franstalige revisor is nagekeken.

   Ons vertaalbureau Frans voor iedere sector

   De Franse vertalers die werkzaam zijn bij SIGV Coöperatie beschikken allen over ten minste één specialisatie, waardoor wij u van een nauwkeurige vertaling voorzien. Sectoren waarbinnen wij over veel opdrachtgevers beschikken, zijn onder meer de financiële, technische, medische en juridische branche. Binnen de juridische sector werken wij met beëdigde vertalers, waardoor uw juridisch document ook in het Frans rechtsgeldig is. Veelal worden er in sectoren specifieke vaktermen gebruikt, die onze vertalers moeiteloos omzetten van of naar de Franse taal. Ook houdt de Franse vertaler rekening met het soort document. Zo dient een juridisch document zo feitelijk mogelijk gereproduceerd te worden, terwijl een marketing brochure met meer creativiteit kan worden vertaald.

   Vertaalbureau Frans zonder winstoogmerk

   SIGV Coöperatie handelt zonder winstoogmerk, waardoor u niet te maken krijgt met onverwachte kosten als bemiddelings- of overheadkosten. Een hoogwaardige Franse vertaling voor een eerlijke prijs is ons devies. Bent u benieuwd wat de kosten van ons Frans vertaalbureau voor uw bedrijf zijn? Vraag dan meteen een offerte op maat aan via onze website.