Alles wat u moet weten over Frankrijk | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Profiteer van mogelijkheden in Frankrijk

   Frankrijk is een lang waar ieder jaar veel mensen naartoe trekken. Niet alleen toeristen brengen jaarlijks een bezoek aan de regio’s, ook zijn er veel bedrijven die hier hun kansen willen halen. Als vertaalbureau kunt u hier een grote rol in spelen. Veel mensen zijn de taal immers niet machtig, wat communiceren met de inwoners lastig maakt. Daarbij zijn er ook nog andere gebieden dan het vaste land die bij Frankrijk behoren. Maar hoe kunt u dan profiteren van de mogelijkheden? Onderstaande informatie zet het op een rij.

   Een groot land in Europa

   Als eerste Frankrijk zelf. Het land ligt in West-Europa en ligt tussen het Kanaal, de Golf van Biskaje en de Atlantische Oceaan in. De buurlanden zijn België, Luxemburg, Zwitserland, Duitsland, Italië en Spanje. Ook Andorra, de Middellandse Zee en Monaco grenzen aan het land. Veel overzeese gebieden en het eiland Corsica behoren tot het land. Maar welke talen spreken ze in Frankrijk? Het grootste deel van de bevolking spreekt Frans. Tegenwoordig leert men ook Engels op school, waardoor het voor sommigen eenvoudiger communiceren is.

   Andere gebieden van Frankrijk

   Maar hoe zit het dan in de andere gebieden die bij Frankrijk behoren? Want welke taal spreken ze in Monaco? Ook hier spreekt men overwegend Frans. Doordat het zo dicht bij de kust ligt, is de kans groot dat u als vertaler Frans Nederlands opdrachten krijgt van bedrijven die met Nederland willen samenwerken. Hoewel Parijs wellicht het meest aanlokkelijk klinkt vanwege de bekendheid, kunt u naar Monaco kijken voor andere mogelijkheden. De toeristische sector heeft bijvoorbeeld ook behoefte aan goede vertalingen van een professional.

   Voldoende mogelijkheden als vertaler

   In alle hoofdsteden van Frankrijk kunt u voldoende mogelijkheden verwachten. Na de vraag ‘welke taal spreken ze in Frankrijk’ en het bekijken van alle opties, kunt u zich verdiepen in de cultuur van ieder gebied. Door respectvol om te gaan met de cultuur zijn mensen geneigd om vaker bij uw bureau terug te komen. Ook maakt het uw teksten krachtiger als u een deel van de cultuur hierin overbrengt. Mensen voelen zich verbonden met wat er op papier staat. Als vertaler doet u dus meer dan alleen vertalen en dat maakt uw werk steeds weer uniek.