Professionele financiële vertalingen door SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Financiële vertalingen

   SIGV Coöperatie voor uw financiële vertalingen

    

   Financiële vertalingen verschillen aanzienlijk van het vertalen van een folder of brochure. U wilt namelijk geen onnauwkeurigheden in uw financiële jaarverslag. SIGV Coöperatie biedt tolken en vertalers aan in iedere situatie. Van een vertaler Frans Nederlands voor het vertalen van een medisch document tot een tolk Turks welke u inzet bij een seminar. SIGV Coöperatie levert als enige in Nederland vertalers die door de overheid zijn erkend. Wilt u meer weten over onze diensten als vertaalbureau? Neem dan gelijk contact op voor een offerte.

    

   Nauwkeurige en accurate financiële vertalingen

    

   Financiële vertalingen vereisen precisiewerk. SIGV Coöperatie werkt dan ook uitsluitend samen met native speakers die kennis en ervaring hebben binnen de financiële sector. De tolken en vertalers zijn geboren in het land, waardoor zij niet alleen de taal kennen, maar ook op de hoogte zijn van de cultuur. Onze ervaren vertalers beschikken over een financiële achtergrond, waardoor zij de juiste terminologie binnen uw vakgebied toepassen. Ze hebben kennis van de financiële wereld en weten exact wat er van hen gevraagd wordt bij financiële vertalingen.

    

   Vraag een offerte op maat aan bij ons financieel vertaalbureau

    

   SIGV Coöperatie schakelt u voor alle soorten financiële documenten in. Veelvoorkomende voorbeelden van financiële vertalingen zijn contracten, financiële prognoses begrotingen, jaarverslagen, economische analyses of fiscale documentatie. Vraagt u zich af hoe een vertaling van uw financiële documenten door onze experts eruit komt te zien? Of wilt u meer weten over hoeveel het vertalen van een financieel document kost? Vraag direct een offerte op maat aan voor een financiële vertaling via onze website.