Ervaren Filipijns vertaalbureau nodig? | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Flilpijns vertaalbureau

   Filipijns vertaalbureau voor uw vertalingen

    

   Heeft u een Filipijns vertaalbureau nodig om documenten van of naar het Filipijns te laten vertalen? SIGV Coöperatie biedt zorgvuldige vertalingen. Van een vertaler Frans Nederlands tot een tolk Arabisch, onze tolken en vertalers staan klaar om uw boodschap helder en transparant over te brengen. Wij zijn werkzaam als congrestolk, vertalen bij rechtszittingen en ondersteunen bij het omzetten van officiële documenten die beëdigd dienen te zijn. Bent u benieuwd naar de kosten van ons vertaalbureau Filipijns? Neem dan contact op voor meer informatie.

    

   Professioneel vertaalbureau Filipijns voor duidelijke communicatie

    

   De officiële voertaal op de Filipijnen is het Filipijns of Filipino. Deze taal wordt door maar liefst 85 miljoen mensen wereldwijd gesproken, waarvan 25 miljoen mensen de taal als moedertaal hebben. Het Filipijns is op het Talagog gebaseerd, wat hiervoor de nationaal taal was van het land. Het Filipijns wordt toegepast door de overheid, in het onderwijs maar ook binnen de handel. De economie binnen de Filipijnen is stabiel, met een miljoenen Filipijnen die als arbeidskracht overzee werken, hoge binnenlandse consumptie en een onafhankelijkheid van export. Bovendien is Manilla een interessante stad om investeringen te doen. Zaken doen zonder duidelijke communicatie is onwenselijk. De vertalers van SIGV Coöperatie zorgen ervoor dat uw documenten op een correcte manier naar het Filipijns worden vertaald, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

    

   Filipijns vertaalbureau met native speakers

    

   Als vertaalbureau Filipijns werken wij uitsluitend met hoogopgeleide tolken en vertalers die native speakers zijn. Zo is uw vertaling niet alleen grammaticaal correct, maar spreekt u ook de doelgroep aan met het juiste taalgevoel. Voorbeelden van documenten die wij vertalen, zijn arbeidsovereenkomsten, koopvoorwaarden, medische dossiers, huwelijksakten, technische handleidingen en product specificaties.

    

   Gecertificeerd vertaalbureau voor hoogwaardige vertalingen

    

   Om ervan verzekerd te zijn dat ons vertaalbureau Filipijns continu vertalingen van een hoogwaardige kwaliteit aflevert, beschikken wij over de certificaten ISO-17100 en ISO-9001. Deze certificaten geven de garantie dat wij voldoen aan hoge normen om de beste vertalingen te verzorgen.

    

   Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan bij het Filipijns vertaalbureau

    

   SIGV Coöperatie bouwt een brug tussen verschillende nationaliteiten om zo de onderlinge communicatie te verbeteren. Bij ons staat een betrouwbare vertaling tegen een voordelig tarief centraal. Daarom handelt SIGV Coöperatie zonder winstoogmerk. Wilt u meer weten over onze diensten als vertaalbureau Filipijns? Doe dan vrijblijvend een offerte op maat via onze website.