Schakel SIGV Coöperatie in voor InDesign of Excel documenten vertalen
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   SIGV Coöperatie voor InDesign of Excel documenten vertalen

   Zoekt u een ervaren vertaalbureau dat uw bedrijf ondersteunt bij het vertalen van een .INDD-bestand? Of wilt u een Excel document laten vertalen door onze tolken en vertalers? SIGV Coöperatie heeft een jarenlange ervaring met het bemiddelen tussen opdrachtgevers en taalspecialisten. Of u nu op zoek bent naar een tolk Turks om een vergadering met een zakenpartner soepel te laten verlopen, of een vertaler Duits Nederlands wilt inschakelen voor een correcte vertaling van uw brochures; SIGV Coöperatie beschikt over een uitgebreid netwerk aan taalvirtuozen in honderden talen. Neem direct met ons contact op om te kijken welke mogelijkheden er voor uw organisatie aanwezig zijn.

   Een InDesign of Excel document vertalen door ons vertaalbureau 

   InDesign wordt met name toegepast bij een folder, brochure of andere creatieve uiting waarbij een zekere vaste opmaak gehanteerd moet worden. Om ervoor te zorgen dat de opmaak van het document ongewijzigd blijft, wilt u uw InDesign document laten vertalen in een bestandsformaat met een InDesign formaat. Deze documenten zijn herkenbaar als .INDD bestand. Het vergt echter meer tijd en moeite om deze bestanden te vertalen. SIGV Coöperatie beschikt echter over de juiste kennis en software om deze documenten op een passende wijze te vertalen. Zo kunnen wij uw document omzetten in een .IDML bestand. Dit type document is namelijk uitstekend geschikt voor onze vertaalsoftware, zoals de binaire vertaler. Op deze wijze wordt verhinderd dat het te vertalen .INDD bestand naar een Excel document gekopieerd moet worden. Dit maakt het vertalen van het InDesign document minder tijdrovend. Het .IDML bestand kan bovendien buiten InDesign als sjabloon worden toegepast. Aan de hand van de gewenste XML-instrumenten kan na de vertaling het .IDML bestand vervolgens weer naar InDesign worden geëxporteerd.

   Slimme vertaalsoftware voor InDesign of Excel document vertalen 

   Wanneer u een tekst laat vertalen van een .INDD bestand, gaan onze vertalers aan het werk om de tekst te vertalen. Onze taalexperts maken daarbij gebruik van vertaalsoftware, zoals een binaire vertaler. De tekst die vervolgens vertaald is, is uiteindelijk de bron voor het vertaalde InDesign bestand. Uiteindelijk kan het zijn dat er nog enkele aanpassingen nodig zijn, bijvoorbeeld wat betreft de spelling bij InDesign of qua opmaak. Het woordgebruik of de zinsopbouw kan namelijk bij een vertaling langer zijn dat bij de oorspronkelijke tekst. Onze vertalers zorgen ervoor dat uw vertaling tot in de puntjes past bij de InDesign opmaak. Meer weten over een InDesign of Excel document vertalen? Neem contact op via de website voor meer informatie.