Alles wat u moet weten over Ethiopië | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Ethiopië: creëer nieuwe kansen met uw bedrijf

   Heeft u net een nieuw vertaalbureau of wilt u met uw bestaande werkzaamheden de grens over? Kijk dan eens naar Ethiopië. Het is een land met veel kansen en mogelijkheden, maar nog niet veel ondernemers hebben hieraan gedacht. Uw vertalingen kunnen echter meerdere mensen helpen. Of u zich nu richt op individuen of bedrijven, u heeft de gelegenheid om ieders doel te behalen. Maar hoe maakt u uw werk dan tot een succes? En welke taal spreken ze in Ethiopië eigenlijk? Lees snel verder en ontdek wat u moet weten.

   Meer informatie over Ethiopië

   Ethiopië is een land in Oost-Afrika. Het land heet officieel de Federale Democratische Republiek Ethiopië en de hoofdstad is Addis Ababa. Er grenzen meerdere landen aan, zoals Soedan, Eritrea en Somalië. Voordat Eritrea onafhankelijk werd verklaard, was dit ook nog onderdeel van Ethiopië. De meerderheid van de 105,3 miljoen inwoners hangt de Ethiopisch-orthodoxe kerk aan. Een ander groot deel de islam. De minderheden zijn verbonden aan het protestantisme, katholicisme en animisme.

   Meerdere talen voor delen van de bevolking

   Als vertaler Frans Nederlands kunt u met Ethiopië een groot aantal talen toevoegen aan het takenpakket. De meest gesproken taal in Ethiopië is het Amhaars. Er zijn echter nog meer talen in het land om bij te leren. Dit zijn Oroma, Somali en Tigrinja. In Ethiopië de taal machtig zijn, kan u helpen om op meerdere vlakken mensen bij te staan met het vertalen van documenten. Zowel juridisch als commercieel is uw hulp hard nodig als vertaler. Iedere taal kan weer een ander deel van de bevolking aanspreken en u kunt het hele land door om uw werkzaamheden aan te bieden.

   Creëer nieuwe kansen

   Om ervoor te zorgen dat u uw werkzaamheden goed aan kunt bieden, is het aan te raden om onderzoek te doen naar de doelgroep waarop u zich wilt richten. Iedereen heeft zijn eigen tradities en gewoonten. U wilt zo respectvol mogelijk overkomen, zodat mensen terugkomen om uw diensten af te nemen. Houd daarbij rekening met de gesproken talen en de religie. Voordat u het weet, heeft u uw werkzaamheden uitgebreid naar Ethiopië en merkt u dat u een succesvol vertaalbureau krijgt in het land.