Professioneel Ests vertaalbureau bij SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Ests vertaalbureau

   Deskundig Ests vertaalbureau voor een betrouwbare vertaling

    

   Bent u op zoek naar een gespecialiseerd Ests vertaalbureau dat zorgvuldige vertalingen van en naar het Ests verzorgt? SIGV Coöperatie biedt tolken en vertalers aan in honderden talen. Als enigen in Nederland zijn onze tolken en vertalers door de overheid erkend als specialisten op dit gebied. Van een tolk Arabisch tot een vertaler Frans Nederlands, wij stellen alles in het werk om u zo snel mogelijk van een correcte vertaling te voorzien. Bent u benieuwd naar de kosten van ons vertaalbureau Ests? Neem dan gerust contact op voor een offerte.

    

   Verschillende soorten vertalingen door ons Ests vertaalbureau

    

   Sinds de toetreding van Estland tot de Europese Unie op 1 mei 2004 stijgt het aantal vertalingen van en naar het Ests enorm. Steeds meer organisaties doen zaken met Estland, waardoor wij geregeld verzoeken krijgen binnen de financiële, juridische, marketing en technische sector. Van het vertalen van een arbeidsovereenkomst, algemene voorwaarden of een technische handleiding tot marketingteksten als brochures, folders en websites. Om ervoor te zorgen dat de vertaling de juiste nuances krijgen, houden onze tolken en vertalers rekening met het soort vertaling dat zij creëren. Waar een juridisch document om een nauwkeurige en accurate vertaling vraagt, is bij een brochure of folder meer creativiteit mogelijk om uw doelgroep beter te bereiken.

    

   Native vertalers bij ons vertaalbureau Ests

    

   Het Ests wordt door circa een miljoen mensen gesproken. De Finoegrische taal is niet verwant aan het Lets, maar aan het Fins. Letterlijk één-op-één vertalen levert in de meeste gevallen geen goede tekst op. Wij maken daarom uitsluitend gebruik van native speakers die zijn geboren en getogen in Estland. Doordat deze tolken en vertalers zijn opgegroeid met de taal en cultuur, bent u verzekerd van een hoogwaardige vertaling die volledig past binnen de Estse cultuur. Zo maakt u zich beter verstaanbaar in het land, waardoor u een grotere doelgroep bereikt.

    

   Vertaalbureau Ests voor uw internationale groei

    

   Ondanks dat men in Estland redelijk Engels spreekt, maakt u zich beter verstaanbaar in het Ests. Ons vertaalbureau helpt u om uw boodschap duidelijk over te brengen. Niet alleen voor het vertalen van een document staan wij voor u klaar, ook kunt u een tolk inhuren bij bijvoorbeeld een congres, seminar of vergadering zodat alle toehoorders uw speech uitstekend begrijpen. Bij rechtszittingen bieden wij de beëdigde tolken aan die feilloos simultaan tolken gedurende het rechtsproces. Ook voor videotolken bent u bij SIGV Coöperatie aan het juiste adres. In dat geval verloopt de identificatie door middel van een documentenscanner.

    

   Vraag een offerte op maat aan via onze website

    

   Bij SIGV Coöperatie staat het verzorgen van een nauwkeurige vertalingen tegen een voordelig tarief centraal. Vraag een offerte op maat aan voor onze diensten als Ests vertaalbureau.