Alles wat u moet weten over Estland | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Help Estland aan goede vertalingen

   Heeft u er als vertaler Nederlands Italiaans wel eens over nagedacht om een geheel nieuwe uitdaging aan te gaan? Als vertaler kunt u uw werk interessant houden door nieuwe talen te leren. Een van de landen waar u dan aan het werk kunt gaan, is Estland. Het land heeft veel mogelijkheden en dankzij meerdere talen kunt u ook alle kanten op. Maar welke taal spreken ze in Estland? En waar kunt u nog rekening mee houden? Na het lezen van onderstaande informatie bent u goed voorbereid.

   Achtergrondinformatie over Estland

   Voordat u naar de gesproken talen kijkt, is het goed om meer te weten over het land. Het land is gelegen in Noordoost-Europa en Estland behoort tot de EU. Sinds 2011 is de valuta verandert naar de Euro. Ook behoort Estland tot de NAVO. De samenwerkingen die hiermee tot stand zijn gekomen, waren niet vanzelfsprekend. Nog niet zo heel lang geleden behoorde het land namelijk nog tot de Sovjet-Unie en was in Estland de Euro meer een droom dan werkelijkheid als deze er toen al geweest zou zijn.

   Taal speelt een grote rol

   In Estland is nog veel terug te zien op het gebied van de geschiedenis en de Sovjet-Unie. Zo spreekt men in Estland niet alleen een eigen taal, maar spreekt vooral de oudere generatie ook Russisch. Jongeren kunnen tegenwoordig ook Engels. Als Engels vertaalbureau heeft u dus ook de mogelijkheid om uw werkzaamheden uit te breiden. Naast Estisch en Russisch spreekt men ook Fins. Ook dit kunt u daarom aan het takenpakket toevoegen en mensen helpen de documenten vertaald te krijgen.

   Uw werkzaamheden goed uitvoeren

   Om uw werkzaamheden goed uit te kunnen voeren en te zorgen voor het aankomen van de boodschap is het aan te raden om nog meer te lezen over Estland. Kijk bijvoorbeeld naar de religie die en grote rol speelt in het gebied waarin u werkzaam bent. De tradities, gebruiken, manier van praten en andere factoren kunnen u helpen om een document op te stellen die zo veel mogelijk mensen bereikt. En u leert weer veel nieuwe feiten om te gebruiken in de toekomst.