Engels een gouden kans? | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Engels een gouden kans

   Engels een gouden kans voor de internationale markt

    

   Hoewel er steeds meer talen in opkomst zijn, vormt het Engels nog altijd de belangrijkste taal om de internationale markt te betreden. Toch laten veel marketeers en ondernemingen nog veel kansen liggen als het gaat om Engelse vertalingen. Door bijvoorbeeld uw website te vertalen naar het Engels bereikt u direct een aanzienlijk grotere doelgroep. Een gigantische groep ter wereld spreekt immers Engels, en het vertalen van een website naar het Engels is relatief goedkoop. Waarom zou u deze gouden kans laten liggen? SIGV Coöperatie helpt u bij het professioneel vertalen van uw documenten. Ons vertaalbureau beschikt over een jarenlange expertise met tolken en vertalers die vertalingen van hoge kwaliteit leveren. Van een congrestolk om een brug te slaan naar de toehoorders tot een vertaler Engels Nederlands om uw juridische documenten te vertalen. Neem gelijk contact op voor een persoonlijke offerte.

    

   Zakendoen op de Engelse markt

    

   Als u van plan bent om de internationale markt te betreden, kunt u voor allerlei verrassingen komen te staan. Ieder land beschikt namelijk over zijn eigen gewoontes en cultuur. De humor, beleefdheidsvormen en de wijze van antwoorden kunnen enorm variëren, zelfs als u met een buurland zakendoet. Zo is in het Verenigd Koninkrijk bijvoorbeeld de hiërarchie binnen een onderneming essentieel, terwijl in Nederland gelijkheid voorop staat. Een Engelse medewerker zal dan ook niet razendsnel zelf beslissingen nemen, maar altijd om toestemming vragen van zijn chef. Ook vraagt de medewerker aan een duidelijke omschrijving van het project en de daarbij behorende bevoegdheden en verantwoordelijkheden.

    

   Het gebruik van de Engelse taal

    

   Als het gaat om het communiceren in de Engelse taal, kunnen we er helaas niet omheen dat veel Nederlanders hun Engelse taal veelal overschatten. Hierdoor maken veel Nederlanders gebruik van bizarre Engelse woorden en maken ze vreemde fouten. Bovendien zijn Nederlanders zeer direct in hun taalgebruik. Dit kan voor Engelsen als onbeleefd overkomen. Engelsen praten vaak indirect en niet meteen over persoonlijke kenmerken als ze iemand nog niet door en door kennen. Het is daarom aan te raden om een professioneel vertaalbureau als SIGV Coöperatie in te schakelen. Bij ons vertaalbureau werken moedertaalsprekers, die zijn opgegroeid met de Engelse cultuur. Hierdoor kunnen zij u adviseren over het juiste toongebruik en de nuances die binnen het Verenigd Koninkrijk aanwezig zijn.

    

   SIGV Coöperatie voor een professionele vertaling

    

   Onze tolken en vertalers denken met u mee om uw internationaal potentieel maximaal te benutten. Bovendien rekenen wij een voordelig tarief, zodat zowel grote als kleine ondernemingen bij ons terecht kunnen voor een correcte vertaling. Wilt u weten wat ons vertaalbureau voor uw bedrijf kan betekenen? Of bent u benieuwd naar de kosten van onze vertaaldiensten? Vraag dan vandaag nog een offerte op maat aan via de website.