Communiceer in uw eigen taal via SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Met SIGV Coöperatie communiceren in uw eigen taal

   Zoekt u een vertaalbureau dat met liefde kan vertalen in verschillende talen? SIGV Coöperatie biedt vertalers en tolken aan in uiteenlopende talen. Van een tolk Arabisch om ervoor te zorgen dat u geen woord mist tijdens een gesprek met uw zakenpartner tot een vertaler Nederlands Spaans om u van een foutloze vertaling van een contract te voorzien. Benieuwd welke mogelijkheden wij u kunnen bieden voor uw vertaling? Vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan via de website.

   Tolken en vertalers vertalen met liefde in alle talen

   SIGV Coöperatie beschikt over een brede ervaring als het gaat om bemiddelen bij tolken en vertalers. De Nederlandse overheid heeft onze vereniging als enige van Nederland als specialist aangemerkt op dit gebied. Wij werken uitsluitend samen met academisch geschoolde tolken en vertalers die native speakers zijn. Dit betekent dat zij zijn geboren in het land van de doeltaal, en de cultuur door en door kennen. Zo kunnen zij het juiste accent met taal leggen, waardoor u met uw vertaling ideaal op uw doelgroep aansluit. Dagelijks zijn onze tolken en vertalers met passie en liefde in alle talen aan het werk om opdrachtgevers een accurate en vloeiende tekst te bieden. Verschillende nationaliteiten en culturen met elkaar verbinden met duidelijke communicatie staat bij ons centraal.

   Met liefde in alle talen vertalen binnen uw gewenste vakgebied 

   Onze tolken en vertalers vertalen met liefde in verschillende talen binnen uw vakgebied. Zo beschikken onze taalvirtuozen over meerdere specialismes, zodat zij het juiste woordgebruik hanteren en weten wat er in uw sector speelt. Onze tolken en vertalers hebben specialismes in onder meer de technische, medische, financiële, marketing en toerismesector. Onze native speakers vertalen met liefde uw officiële aktes, contracten, jaarverslagen of arbeidsovereenkomsten in verschillende talen. Ook voor websites vertalen schakelt u onze hulp in. Onze taalexperts zetten uw tekst om in de gewenste doeltaal met inachtneming van de beste SEO-zoekwoorden, zodat uw bedrijf in de hoogste zoekresultaten terechtkomt. Neem voor meer inlichtingen contact met ons op via het online contactformulier of bel naar het telefoonnummer (030) 737 11 08.