Een verklaring accuraat vertalen - SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Een verklaring accuraat vertalen

   Bij het reizen of het verhuizen kunt u wel eens een verklaring nodig hebben. In Nederland uitgegeven verklaringen worden in het Nederlands opgesteld, dat is logisch. Maar niet handig, want in het buitenland verstaat men over het algemeen geen Nederlands. U kunt daarom een verklaring in het Engels laten vertalen, die taal verstaat men in het overgrote deel van de wereld wel. Maar ook als u uw verklaring in een andere taal wilt laten vertalen, kan vertaalbureau SIGV Coöperatie u helpen.

   Vertaal verklaring foutloos

   Een verklaring is een belangrijk document en het laatste wat u wilt, is dat er fouten instaan. Fouten leiden tot misverstanden en u wilt in een vreemd land niet proberen een misverstand uit te klaren of een tolk inhuren om dat voor u te doen. Kies daarom voor de vertaling van uw verklaring voor een gespecialiseerd vertaler Nederlands Engels. Of u nu een doktersverklaring, een notariële verklaring of een accountantsverklaring wil laten vertalen, wij hebben vertalers die opgeleid zijn in deze vakgebieden en de juiste vaktermen kennen. Zo bent u verzekerd van een correcte vertaling van uw verklaring en kunt u met een gerust hart naar het buitenland vertrekken.

   Gecertificeerd vertaalbureau

   Ons vertaalbureau is zowel ISO-17100 als ISO-9001 gecertificeerd. Dit betekent dat wij onze kwaliteitsnormen continu optimaliseren en dat de kwaliteit van onze vertalingen gewaarborgd is. Deze ISO-normen worden enkel toegekend aan een select groepje erkende vertaalbureaus.

   Daarnaast werken wij met beëdigde vertalers en gediplomeerde tolken voor al uw vertalingen. Onze tolken en vertalers zijn native speakers die een flinke kennis van de taal en de cultuur van uw doelgroep hebben. Zo kunnen zij uw vertalingen optimaal toespitsen op uw doelgroep. Wij dragen correct communiceren hoog in het vaandel en maken vertalingen van de hoogste kwaliteit.

   Vraag uw vrijblijvende offerte voor de vertaling van uw verklaring aan

   Wilt u uw verklaringen door SIGV Coöperatie laten vertalen en bent u benieuwd naar de kosten van dit project? Via onze website vraagt u snel en eenvoudig uw vrijblijvende offerte aan. Onze scherpe prijzen brengen gegarandeerd een glimlach op uw gezicht. Omdat wij zonder winstoogmerk werken, hoeft u namelijk geen bemiddelingskosten te betalen en betaalt u enkel het tarief voor de vertaler en/of tolk Engels. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog andere vragen heeft.