Kies voor kwaliteit en professionaliteit bij SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   SIGV Coöperatie voor gerenommeerd vertaalbureau

   Wanneer u op zoek gaat naar een vertaalbureau, merkt u al snel dat het aanbod reuze is. Als opdrachtgever is het dan ook lastig om door de bomen het bos te zien. Bovendien geldt een gewaarschuwd mens voor twee. Binnen het aanbod aan Italiaanse, Franse , Spaanse of Engelse vertaalbureaus varieert de kwaliteit enorm. Bij een serieuze vertaling moet u echter van een 100 procent juiste tekst kunnen uitgaan. U wilt immers niet dat uw juridische, medische of technische document fouten bevat. Daarnaast is het van belang dat de vertaling binnen een korte termijn en voor een voordelig tarief geleverd wordt. KIWA biedt in dit geval uitkomst. Dit keuringsinstituut controleert strikt en rechtvaardig of vertaalbureaus aan bepaalde voorwaarden voldoen. SIGV Coöperatie beschikt vanzelfsprekend over de juiste certificaten om aan het stevige keurmerk te voldoen. Op zoek naar een vertaler Frans Nederlands of een tolk Turks? Neem direct contact met ons op via het online contactformulier voor een offerte op maat.

   Een gewaarschuwd mens telt voor twee: kies voor een gecertificeerd vertaalbureau

   Voor vertaalbureaus zijn met name twee ISO certificaten van belang om de kwaliteit te garanderen: ISO 9001 en ISO 17100. Ieder jaar zorgt SIGV Coöperatie ervoor dat wij onze certificaten behalen. Dit kost de benodigde inspanning en kosten, maar zorgt er ook voor dat u als klant weet dat wij onze vertalingen zorgvuldig, nauwkeurig en professioneel afleveren. Wat houden deze ISO normen precies in?

   ISO 9001 norm voor het garanderen van kwaliteit

   Bij het ISO 9001 certificaat gaat het om het garanderen van een zekere kwaliteitsstandaard aan de klant. De ISO 9001 norm schrijft bepaalde minimumvoorwaarden voor als het gaat om kwaliteitsmanagement. Dit betekent dat het vertalingsproject snel verloopt en u tijdig een uw vertaling ontvangt. Bovendien bent u ervan verzekerd dat er vertrouwelijk met uw gegevens wordt omgegaan. Ook als het gaat om klachtenafhandeling bieden wij een uitstekende service.

   ISO 17100 norm stelt eisen aan vertalers

   Het ISO 17100 certificaat is een internationaal keurmerk voor de kwaliteit van de vertalers. Zo dient iedere tolk of vertaler een vertaalopleiding te hebben behaald en over relevante werkervaring te beschikken. Ook moeten de vertalers native speakers zijn, wat inhoudt dat zij zijn geboren en getogen in het land van de bron- of doeltaal. Verder is bij een vertaling het ‘vier ogen’-principe van belang. Dit betekent dat, zodra een vertaling is afgerond, een tweede persoon de vertaling controleert. Deze strikte controle zorgt dat eventuele onnauwkeurigheden in de tekst worden opgespoord. Dit certificaat is dus van groot belang om een accurate vertaling te ontvangen.

   Schakel SIGV Coöperatie in voor een zorgvuldige vertaling

   Bij SIGV Coöperatie staat heldere communicatie voor iedereen voorop. Daarom leveren wij professionele vertalingen tegen een laag tarief. Wij hanteren geen winstoogmerk, waardoor wij de prijzen bewust voordelig kunnen houden. Bovendien zijn wij als enigen in Nederland door de overheid erkend als vertaalbureau specialist. Onze tolken en vertalers beschikken over een jarenlange ervaring met het vertalen van juridische, financiële, medische, technische documenten en meer. Meer weten over onze dienstverlening als vertaalbureau? Wilt u weten wat onze werkwijze is, binnen hoeveel tijd u uw vertaling ontvangt of wat de precieze kosten voor uw project zijn? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan via onze website. U ontvangt vervolgens van ons zo snel mogelijk een reactie terug.