Alles wat u moet weten over Ecuador | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Internationaal werken met Ecuador

   Heeft u wel eens nagedacht om te werken in Ecuador? Het is een land waar niet iedereen aan denkt als een bedrijf de grens over wilt gaan. Toch kan het land voor een vertaalbureau een goede gelegenheid zijn om internationaal te werken. Maar waarom is dit dan? En wat moet u in het achterhoofd houden voordat u de werkzaamheden uit kunt voeren? Na het lezen van onderstaande informatie weet u precies hoe u uw nieuwe uitdaging tot een succes maakt.

   Het katholieke Ecuador

   Ecuador is een land dat gelegen is in het noordwesten van Zuid-Amerika. Buurlanden zijn Colombia en Peru. Ook grenst het land aan de Stille Oceaan. De evenaar loopt dwars door het land, vandaar de naam. De hoofdstad van Ecuador is Quito en de grootste stat is Guayaquil. In beide steden zult u de meeste inwoners vinden die uw werkzaamheden nodig gaan hebben. Het merendeel van de inwoners van Ecuador is katholiek. De tradities, gewoonten en feestdagen hebben daarom ook vrijwel allemaal met het geloof te maken.

   Met deze taal communiceert u

   Als vertaler is het goed om te weten via welke taal u kunt communiceren. Want welke taal spreken ze in Ecuador eigenlijk? De moedertaal is het Spaans, net als bij de meeste landen in deze omgeving. In Ecuador is de taal ook het Quechua, maar dit wordt uitsluitend door een deel van de bevolking gesproken. Als vertaler Nederlands Spaans kunnen bedrijven veel aan uw kennis van de taal hebben om producten en diensten aan te kunnen bieden. Zorg er daarom voor dat u professionals in dienst heeft die vloeiend zijn in deze taal en de cultuur van het land begrijpen.

   Neem de tijd om bij te leren

   Om succesvol te zijn als vertaler in Ecuador is het goed om de tijd te nemen om meer te leren over het land. Het kan u namelijk helpen om de boodschap goed over te brengen. Zo kijkt u bijvoorbeeld naar de tradities in een gebied. Vergeet ook niet om te letten op de manier waarop men met elkaar communiceert. Ieder gebied heeft eigen gebruiken als het aankomt op de taal. Dit kan steeds weer veranderen, waardoor uw werk als vertaler niet gaat vervelen.