Duits laten vertalen door SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Duits verplicht vertalen

   Duitsland is een grote economie waar u als Nederlands bedrijf mooie zaken kunt doen. Nochtans laten veel Nederlandse bedrijven dit buurland links liggen. De belangrijkste reden hiervoor is dat veel mensen het Duits niet beheersen, een belangrijke factor als u wilt gaan handelen in Duitsland. Daarom ijveren Nederlandse ondernemers ervoor om Duits weer een van de verplichte examenvakken te maken.

   Slechte kennis Duits

   Uit een onderzoek van de exportorganisatie Fenedex en de Nederlands-Duitse Handelskamer blijkt dat meer dan 65% van de werknemers niet verder raakt dan graag gedaan in het Duits. Bij de meeste werknemers is de kennis van het Duits op zijn minst onvoldoende te noemen. We kunnen deze kennis verbeteren door Duits weer op te nemen als een verplicht examenvak en ook al op de basisschool Duitse les te geven. De nadruk zou dan meer op actief spreken moeten liggen dan op de grammatica van het Duits.

   Zakendoen in Duitsland

   Duitsers staan steeds meer open om zaken te doen in een andere taal, zoals het Engels. Dit zorgt echter voor nadelen, zeker als u een project wilt binnenhalen en u moet concurreren met een ander Duits bedrijf. De klant kan u vragen om de presentatie verplicht te vertalen, zodat hij u en uw concurrenten beter kan vergelijken.

   Vertaalbureau SIGV Coöperatie helpt

   Laat SIGV Coöperatie u helpen bij het betreden van de Duitse markt. Zoekt u een vertaler Nederlands Duits of wilt u een tolk inhuren? Wij hebben de geschikte persoon voor jou in huis. Onze tolken en vertalers zijn native speakers, waardoor ze niet enkel de taal kennen, maar ook de Duitse cultuur. Daardoor zijn ze uitermate geschikt om uw boodschap te vertalen naar de doelgroep. Omdat we bij SIGV Coöperatie geen winstoogmerk hebben, betaalt u alleen het tarief van de vertaler of tolk. Zo kunt u de Duitse markt betreden tegen een voordelig tarief. Weet u graag wat uw project gaat kosten? Vraag vrijblijvend uw offerte aan via onze website.