Alles wat u moet weten over de Dominicaanse Republiek
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   De Dominicaanse Republiek: een kleurrijk land

   Heeft u wel eens aan de Dominicaanse Republiek gedacht als vertaler? Het land mag dan verder weg liggen, er zijn voldoende mogelijkheden om uw werkzaamheden uit te voeren. Zowel op locatie als vanaf een afstand. Bedrijven werken maar al te graag samen met internationale ondernemingen om een boodschap over te brengen. Uw vertaalbureau Engels kan hierbij helpen. Maar hoe zorgt u voor de beste start? Onderstaande informatie zet alles voor u op een rij.

   Meer weten over het land

   Voordat u uw werkzaamheden naar de Dominicaanse Republiek kunt uitbreiden, moet u eerst meer weten over het land. Want waar ligt de Dominicaanse Republiek precies? En wat is de hoofdstad van de Dominicaanse Republiek? Het land is gelegen op ruim tweederde van het eiland Hispaniola, in het Caribisch gebied. In het westen vindt u Haïti, in het oosten Puerto Rico en in het noorden en zuiden grenst het land aan de Atlantische Oceaan en de Caraïbische Zee. De hoofdstad van de Dominicaanse Republiek is Santo Domingo de Guzman, wat in het zuiden van het land ligt.

   Letten op de juiste taal

   Ook moet u weten hoe het met de taal en religie geregeld is in het land. Niet alleen kan dit u immers helpen bij de communicatie, maar ook om de teksten zo respectvol mogelijk te houden naar de bevolking. Maar welke taal spreken ze in de Dominicaanse Republiek? Alle 10,7 miljoen inwoners spreken Spaans. Met deze taal in de Dominicaanse Republiek communiceren kan u helpen om één te worden met de bevolking. Maar ook als vertaler Nederlands Engels kunt u een groot deel van de bevolking zonder problemen bereiken. Kijk voor ieder gebied waar u werkt welke taal men machtig is.

   Rekening houden met alle factoren

   Als vertaler heeft u voldoende mogelijkheden in de Dominicaanse Republiek. Zolang u rekening houdt met tradities en gewoonten, kunt u de bevolking dichter bij elkaar brengen en in contact laten komen met internationale bedrijven. Vergeet alleen het tijdsverschil niet. Want hoe laat is het in de Dominicaanse Republiek? Het is 6 uur eerder op het eiland dan Nederland. Door uw werkschema iets aan te passen, heeft u snel alle opdrachten uitgevoerd en kunt u uw boodschap overbrengen in het gehele land.