Document vertalen door vertaalbureau? | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Document vertalen

   SIGV Coöperatie voor zorgvuldig en accuraat document vertalen

    

   Zoekt u een professioneel vertaalbureau voor een document vertalen? Dan bent u bij SIGV Coöperatie aan het juiste adres. Met een jarenlange ervaring in het bemiddelen tussen de overheid en vertalers, heeft de overheid ons erkend als experts binnen vertalingen. U kunt bij ons documenten laten vertalen in honderden talen. Zo helpt een tolk Arabisch u bij het zakendoen in de Arabische wereld, terwijl een vertaler Duits Nederlands uw juridische documenten kan vertalen. Naast vertalingen van officiële documenten kunt u ook bij ons terecht om een tolk in te huren voor onder meer een rechtszitting of een congres. Zelfs gebruik maken van een videotolk is bij SIGV Coöperatie mogelijk, waarbij de identificatie door middel van een documentenscanner verloopt. Meer weten over de mogelijkheden van een document vertalen in uw gewenste taal? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan via de website.

    

   Laat uw document vertalen door onze native speakers

    

   Een document vertalen gaat verder dan het woord-voor-woord omzetten van een tekst in de gewenste taal. Binnen een taal zijn talloze nuance- en cultuurverschillen. Bij SIGV Coöperatie zijn daarom uitsluitend native speakers werkzaam. De vertalingen zijn op deze wijze naast grammaticaal correct ook perfect afgestemd op uw doelgroep. Met de verkeerde toon ligt namelijk het gevaar op de loer dat u uw doelgroep afschrikt of kwetst. Aan de hand van het soort document om te vertalen, analyseert de vertaler hoe hij of zij te werk zal gaan. Een juridisch document vraagt bijvoorbeeld om een accurate en nauwkeurige vertaling, terwijl een marketing brochure meer creativiteit verlangt. In onderling overleg met u bepaalt de vertaler vervolgens hoe de vertaling eruit komt te zien.

    

   Document vertalen in verschillende sectoren

    

   Talrijke opdrachtgevers weten ons vertaalbureau te vinden voor het vertalen van officiële documenten. Van een juridisch bestand vertalen naar het Engels tot medische documenten vertalen binnen de farmaceutische sector; het vertalen van documenten is zeer divers. Doordat onze hoogopgeleide tolken en vertalers over meerdere specialismen beschikken, zijn ze op de hoogte van de vakterminologie binnen uw branche, wat niet alleen een begrijpelijke, maar ook inhoudelijk correcte vertaling van uw documenten oplevert. Zo leveren wij vertalingen aan de medische, juridische, technische, financiële en marketingsector.

    

   Beëdigd document vertalen bij SIGV Coöperatie

    

   Wilt u documenten laten vertalen door een beëdigd vertaler? Het beëdigd vertalen van documenten is noodzakelijk als u de officiële documenten moet laten vertalen voor instanties. Voor een reguliere vertaling van documenten voor eigen gebruik, welke niet voor bijvoorbeeld overheidsorganisaties bedoeld zijn, is geen beëdigde vertaling van documenten nodig. Voorbeelden van onbeëdigd documenten vertalen zijn handleidingen, presentaties, boeken en websites. Voorbeelden van documenten die veelal beëdigd vertaald worden, zijn een geboorte akte vertalen, een rijbewijs, emigratiedocument, testament, huwelijksakte, juridische documenten voor rechtszaken en het vertalen van een diploma. SIGV Coöperatie beschikt over beëdigde vertalers die moeiteloos een gewaarmerkte vertaling in de gewenste taal verzorgen.

   Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan voor documenten vertalen

    

   Bij SIGV Coöperatie staat het verzorgen van een correcte vertaling voor eenieder tegen een eerlijk tarief centraal. U betaalt hierdoor een helder en transparant bedrag, zonder bijkomende, indirecte kosten. Voor elk type document hebben wij de ideale specialist in huis die voor een nauwkeurige vertaling verzorgt. Iedere dag werken wij samen met multinationals, kleinere organisaties en particulieren om het maximale internationale potentieel te benutten. Benieuwd naar de kosten voor het vertalen van uw documenten? Vraag meteen een offerte op maat aan via de website.