Document vertalen? Snel en vakkundig bij SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Document vertalen

   Snel en vakkundig een document vertalen bij SIGV Coöperatie

    

   Zoekt u een professioneel vertaalbureau voor een document vertalen? SIGV Coöperatie beschikt over een jarenlange ervaring met het bemiddelen tussen cliënten enerzijds en tolken en vertalers anderzijds. Verreweg de meeste opdrachten die wij behandelen bestaan uit documenten vertalen voor cliënten. Dit kan zowel voor grote organisaties zijn als voor particulieren. Vertalingen in vrijwel iedere taal ter wereld zijn mogelijk; zo schakelt u bij ons net zo eenvoudig een Poolse tolk als een vertaler Nederlands Italiaans in. Meer weten over het vertalen van een document door SIGV Coöperatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

    

   Laat uiteenlopende documenten vertalen door SIGV Coöperatie

    

   U kunt bij SIGV Coöperatie verscheidenen documenten laten vertalen. De meest toegepaste documentsvorm is .DOCX, welke extensie door tekstverwerkingsprogramma´s als Microsoft Word wordt gebruikt. Ook .TXT bestanden vertalen we bijvoorbeeld van het Engels naar het Nederlands. Deze platte tekst opmaak kan zelfs met de meest standaard tekstverwerkingsprogramma´s nog geopend worden. Een .XML exportbestand via WordPress kunt u ook rechtstreeks doorsturen naar ons systeem om te laten vertalen. Wilt u het vertaalde document eenvoudig en snel weer kunnen importeren binnen uw systeem? dan is het gebruik van .CSV of .XLS bestanden een aanrader, aangezien de opmaak in dit geval identiek blijft. Content management systemen maken veelal gebruik van .PO documenten om vertalingen te identificeren. Welk type document u ook laat vertalen, u ontvangt van SIGV Coöperatie altijd een vertaling in eenzelfde bestandsformaat terug.

    

   Vraag een offerte op maat aan voor document vertalen bij SIGV Coöperatie

    

   SIGV Coöperatie is als enige in Nederland door de overheid erkend als professionele bemiddelaar. Dankzij onze expertise weten wij een hoge kwaliteit af te leveren als het gaat om documenten vertalen. Wij beschikken dan ook over de ISO 9001 en ISO 17100 certificaten, die deze kwaliteit garanderen. Onze ervaren vertalers denken met u mee en reageren snel op eventuele kwesties rondom uw vertaling. Onze moedertaalsprekers brengen het juiste taalgevoel in uw tekst aan, zodat u de geschikte doelgroep aanspreekt met uw document vertaling. Vraag direct een offerte op maat aan voor de tarieven van een document vertalen.