Uw diploma laten vertalen naar het Engels? | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Een diploma laten vertalen in het Engels

   Als afgestudeerde wilt u bij een internationaal bedrijf gaan solliciteren of verder studeren in het buitenland. Het is in dat geval noodzakelijk om uw diploma te laten vertalen in het Engels. Het vertalen van de diploma in het Engels of een andere taal moet bovendien officieel worden beëdigd door een beëdigde vertaler of een notaris. Wat houdt een beëdigde vertaling in en wat zijn de kosten van een diploma vertaling in het Engels? SIGV Coöperatie geeft u meer informatie.

    

   Wat houdt een beëdigde vertaling van een diploma in het Engels in?

   Een beëdigde tolk of vertaler heeft bij de rechtbank een eed of gelofte afgelegd om te allen tijden naar waarheid te vertalen. Bovendien is de beëdigde vertaler ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Door een beëdigde vertaling kan een officiële instantie in het buitenland er van op aan dat de vertaling een exacte reproductie is van het originele document. Dit maakt de vertaling van het diploma rechtsgeldig in het buitenland. Een beëdigde vertaling is altijd ondertekend en gestempeld door de beëdigde vertaler. Zonder deze elementen is het beëdigde document niet rechtsgeldig.

    

   Waarom kiezen voor een diploma vertalen in het Engels?

   Door een diploma beëdigd te laten vertalen in het Engels, is voor een universiteit, buitenlandse school of werkgever direct duidelijk wat uw behaalde opleiding inhoudt. De beëdiging laat zien dat het document controleerbaar en feitelijk juist is. De meest voorkomende vertalingen zijn dan ook universitaire diploma’s, postdoctorale studies, diploma’s van zowel hoger beroepsonderwijs als wetenschappelijk onderwijs, academische of professionele masters en talendiploma’s. Ook kiezen buitenlandse werknemers of studenten er vaak voor om hun diploma’s te laten vertalen in het Nederlands.

    

   Hoe een diploma vertalen in het Engels?

   Voor het laten vertalen van een diploma in het Engels heeft u een beëdigde vertaler nodig. SIGV Coöperatie beschikt als vertaalbureau over een jarenlange ervaring met het bemiddelen bij tolken en vertalers. Zo brengen wij u in contact met de meest geschikte vertaler Nederlands Engels voor uw opdracht. Ook vertalingen in andere talen bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor meer dan honderd talen, zoals een tolk Arabisch of een tolk Pools Nederlands. Laat u direct informeren over de mogelijkheden via onze website.