SIGV Coöperatie Detailhandel branche
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Succesvol in de detailhandel dankzij de vertalingen van SIGV Coöperatie

   De detailhandel is een veelzijdige branche. De teksten voor deze branche zijn evengoed van alle markten thuis. De ene tekst richt zich op de klant, de andere tekst is dan weer bedoeld voor zakelijke partners. Bij vertaalbureau SIGV Coöperatie weten we exact hoe we uw boodschap in detailhandel branche precies op jouw doelgroep kunnen laten aansluiten. We weten namelijk hoe belangrijk hoogwaardige vertalingen in de detailhandel branche zijn voor u.

   Detailhandel vertalingen

   Net als andere branches kent de detailhandel zijn eigen vaktermen en terminologie. Voordat wij aan uw vertalingen voor de detailhandel starten, nemen we deze vaktermen en terminologie door en spreken we samen af welke we wel en welke we niet gebruiken. Zo bent u ervan verzekerd dat onze vertalingen op het juiste niveau worden geschreven. Niet enkel de woordkeuze is belangrijk in de detailhandel branche, ook de schrijfstijl is een niet te onderschatten onderdeel van de vertaling. Samen bespreken we of u een vlotte tekst of een meer zakelijke tekst voor ogen heeft. Het uiteindelijke doel is om de lezer te boeien en interesse voor uw bedrijf op te wekken. Ook als u een vertaling nodig heeft van de algemene voorwaarden of een contract, kan onze vertaler Nederlands Spaans u helpen. Deze documenten zijn veel voorkomend in de detailhandel en wij hebben een ruime ervaring in het vertalen ervan.

   Vertalingen volgens de ISO-normen

   Wij zijn een van de weinige vertaalbureaus in Nederland die ISO-17100 en ISO-9001 gecertificeerd zijn. Wij houden ons aan de gestelde eisen met betrekking tot onze werkzaamheden. Zo wordt elke vertaling door twee verschillende vertalers gereviseerd. Zo kunnen wij u een foutloze vertaling garanderen. Bij SIGV Coöperatie krijgt u een vertaling van de hoogste kwaliteit in de detailhandel branche.

   Hoogopgeleide native speakers

   In ons uitgebreid netwerk zit zowel een tolk Duits als een vertaler Nederlands Duits. Al onze medewerkers hebben een ding gemeenschappelijk: ze zijn allemaal native speakers. Omdat ze geboren en getogen zijn in het land van de doeltaal, kennen ze naast de taal ook de cultuur van het land. Daardoor zijn ze in staat om uw vertalingen voor de detailhandel branche optimaal af te stemmen op de doelgroep. Ze gebruiken niet enkel de juiste termen, maar ook de juiste tone of voice die nodig is om uw doelgroep tot een conversie te overhalen.

   Daarnaast zijn onze vertalers en tolken hoogopgeleid, waardoor ze een betrouwbare partner zijn voor uw vertalingen. Ook als u een detailhandel in de medische producten bent, kunnen wij u de hoogste kwalitatieve vertalingen garanderen. Heeft u een meer technische detailhandel, zoals een bouwmarkt? Geen paniek, ook daarvoor kunnen wij u koppelen aan een geschikte vertaler.

   De scherpste tarieven in de markt

   Heeft u de vertaler van uw dromen nog niet gevonden? Het kan behoorlijk wat tijd kosten om de juiste persoon voor uw project te vinden, dat weten we bij SIGV Coöperatie maar al te goed. Wij nemen deze zorgen graag uit uw handen. Tijdens een uitgebreid kennismakingsgesprek vertelt u ons wat uw eisen voor een vertaler zijn, en wij gaan op zoek naar de vertaler die bij u past. Zodra wij de geschikte vertaler voor u hebben gevonden, brengen we jullie in contact met elkaar. Onze vertalers hebben een jarenlange ervaring in het vertalen, wij zijn ervan overtuigd dat u bij hen in goede handen bent.

   In tegenstelling tot andere bemiddelingsbureaus werken wij zonder winstoogmerk. Bij andere bureaus moet u al snel bemiddelingskosten betalen voor de tussenkomst van het bureau. Dat is bij ons niet het geval. Wij brengen geen bemiddelingskosten in rekening, waardoor u enkel het tarief van de vertaler dient te betalen. Zodoende kunnen wij u het scherpste tarief in de branche aanbieden. Het tarief van de vertaler is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de omvang van het project en de taal.

   Een offerte op maat

   Bent u benieuwd geworden naar onze werkwijze, maar bent u nog niet klaar om direct in zee te gaan met ons? Laat ons dan eerst een proefvertaling schrijven. Op die manier heeft u een concreet voorbeeld van onze vertalingen en kunt u kennis maken met onze werkwijze.

   Wilt u graag een offerte voor uw project? Via onze website kunt u eenvoudig een offerte op uw maat aanvragen. Als u nog meer vragen heeft, of enkele zaken met ons wilt bespreken, kunt u contact opnemen via de telefoon of ons contactformulier.