Professioneel Deens vertaalbureau nodig? | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Deens vertaalbureau

   SIGV Coöperatie voor een professioneel Deens vertaalbureau

    

   Bent u op zoek naar een betrouwbaar Deens vertaalbureau met ervaren tolken en vertalers? Dan bent u bij SIGV Coöperatie op de juiste plek. Onze organisatie is als enigen door de Nederlandse overheid erkend als specialisten op het gebied van tolken en vertalen. Met een jarenlange ervaring in het bemiddelen voor de overheid weten onze tolken en vertalers een brug te leggen tussen de verschillende talen. Bovendien handelt SIGV Coöperatie zonder winstoogmerk. Van een tolk inhuren voor een rechtszaak tot een congrestolk welke de seminars verstaanbaar maakt voor grote groepen, SIGV Coöperatie is breed inzetbaar. Veelvoorkomende functies waarin wij worden ingezet zijn als vertaler Nederlands Engels, maar ook als Frans vertaalbureau. In meer dan 250 talen weten wij uw documenten te vertalen. Wilt u meer weten over het vertalen van Nederlands naar Deens of omgekeerd? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan.

    

   Nauwkeurige vertalingen door ons Deens vertaalbureau

    

   Denemarken hoort bij de top tien handelspartners van Nederland. Ondanks dat Denemarken klein van formaat is, is het land hoogontwikkeld met een krachtige handelstraditie. Het ter beschikking hebben van een vlekkeloze vertaling in het Deens is dan ook cruciaal binnen uw handelscontacten. U heeft namelijk slechts eenmaal de kans om een perfecte indruk achter te laten. Ons Deens vertaalbureau ondersteunt u met het leveren van een razendsnelle en nauwkeurige vertaling. Doordat wij gebruik maken van native speakers, die in Denemarken geboren en getogen zijn, weten wij de juiste tone of voice en emotie in uw tekst te raken. Hierdoor spreekt u de juiste doelgroep aan voor uw onderneming. Bovendien controleert een tweede lezer, ook wel revisor genoemd, de vertaling op eventuele fouten. Zo bent u ervan verzekerd dat ons vertaalbureau Deens een uitstekende kwaliteit aflevert.

    

   Deens vertaalbureau voor uiteenlopende vertalingen

    

   Ons Deens vertaalbureau wordt op allerlei manieren ingezet. Doordat onze tolken en vertalers in diverse sectoren zijn gespecialiseerd, zijn wij op de hoogte van specifieke vaktermen die binnen de branche van toepassing zijn. Zo kunt u bij ons terecht voor juridische, medische, commerciële of technische documenten. Voorbeelden van vertalingen die wij uitvoeren zijn onder meer contractvertalingen, algemene voorwaarden, folders en brochures, jaarverslagen, handleidingen en huwelijksaktes. Ook voor het vertalen van websites of webshops is een vertaling van of naar het Deens onmisbaar. Ondanks dat Denen over het algemeen het Engels uitstekend beheersen, kan een conversie van de webshop naar het Deens uw klandizie enorm verbeteren. Met wervende webteksten die de zoekmachineoptimalisatie ondersteunen, bieden wij u ondersteuning bij het vertaalproces.

    

   Vraag een offerte aan bij ons vertaalbureau Deens

    

   Iedere dag adviseert ons vertaalbureau Deens zowel kleine als grote onderneming om hun internationale potentie te maximaliseren. Samen met u bedenken we een oplossing om uw boodschap zo helder en transparant mogelijk te laten overkomen. Benieuwd in de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan bij ons Deens vertaalbureau.