CV vertalen naar Engels - SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Uw CV naar het Engels vertalen

   Wil u solliciteren naar een functie maar wordt er om een Engels CV gevraagd? Laat uw CV naar het Engels vertalen door een professionele vertaler.

   Als u de ambitie heeft om bij een internationale onderneming te werken of u op zoek bent naar een baan in het buitenland, kunt u niet zonder een CV in het Engels. Uw CV vertelt uw potentiële werkgever immers alles over u en uw werkervaring en bepaalt of u wordt uitgenodigd voor een gesprek. Het is daarom essentieel dat uw CV foutloos is en in begrijpelijke taal is geschreven. Een vertaler Nederlands Engels helpt u om uw CV correct te vertalen.

   CV vertalen in het Engels

   Functies, diploma’s en cijferlijsten worden in elk land vaak net even anders beschreven. Ook als u goed bent in Engels, valt het niet mee om dat allemaal correct te vertalen. Wat is bijvoorbeeld de juiste vertaling in het Engels van juridisch medewerker? Daarom heeft u een vertaalbureau Engels nodig met kennis van opleidingsniveaus in Nederland en het land waar u solliciteert. Zo kunnen ze uw CV en werkervaring nauwkeurig vertalen. De vertaler vertaalt altijd naar zijn of haar moedertaal toe, omdat onze ervaring is dat de kwaliteit van de vertaling dan het beste is.

   Uw CV vertalen naar een andere taal?

   Een CV vertalen naar het Engels is niet altijd voldoende. Als u in Duitsland wil werken, dan gaat dat het beste met een CV in het Duits. Een vertaler Nederlands Duits met Duits als moedertaal kan uw functies en cursussen uitstekend vertalen. In Duitsland wordt bovendien ook vaak om een cijferlijst gevraagd, maar de normeringen in Duitsland zijn anders dan in Nederland. In Duitsland wordt namelijk gescoord van één tot zes, waarbij één het beste cijfer is en zes het allerlaagste. Als u hier niet van op de hoogte bent, kan uw Nederlandse cijferlijst totaal verkeerd overkomen.

   Uw CV vertaling in het Engels met kwaliteitsgarantie

   Als u uw CV laat vertalen naar het Engels wil u natuurlijk verzekerd zijn van kwaliteit. Gelukkig besteden wij aan elke vertaling evenveel aandacht en leveren we altijd hoge kwaliteit. Dan doen we door eerst een ervaren vertaler een Engelse vertaling van uw CV te laten maken. Vervolgens wordt uw CV nog nagekeken door een even ervaren revisor. Zo leveren wij u een foutloos CV voor een begin van een succesvolle, internationale carrière. Voor hulp bij uw sollicitatiegesprek kunt u gebruik maken van een tolk Duits of een tolk Engels.