Laat uw contract vertalen door SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Contract vertalen

   Contract vertalen

    

   Bij een contract vertalen is nauwkeurigheid essentieel. Schakel daarom een professioneel vertaalbureau als SIGV Coöperatie in voor een zorgvuldige vertaling. Wij beschikken over ervaren tolken en vertalers die kennis hebben van het juridisch vakjargon. Meer weten over onze vertaaldiensten? Informeer dan naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan via de website.

    

   Accuraat vertalen van uw contract

    

   Bij het vertalen van een contract luistert ieder woord nauw. Een verkeerde interpretatie kan zelfs tot geschillen in de rechtbank leiden. Daarom is het van belang om een vakspecialist in te roepen voor het vertalen van een overeenkomst. SIGV Coöperatie werkt met hoogopgeleide tolken en vertalers die zijn opgegroeid in het land. Doordat zij de gebruiken en cultuur op hun duimpje kennen, weten zij zelfs de kleinste nuances in het document om te zetten. Doordat zij bovendien zijn opgeleid op juridisch gebied, zijn ze op de hoogte van het juridisch vakjargon. Het meedenken over vragen verloopt hierdoor sneller en efficiënter.

    

   Gecertificeerd vertaalbureau voor een contract vertalen

    

   SIGV Coöperatie beschikt de ISO-17100 en ISO-9001 certificaten. Dit houdt in dat onze vertalingen van overeenkomsten aan de officieel bepaalde kwaliteitsnormen voldoen. Met de beste moedertaalsprekers verzorgen wij razendsnel uw vertaling. Ook laten wij de vertaling door een deskundige revisor lezen om eventuele onnauwkeurigheden uit de tekst te halen. De certificaten geven u de garantie dat het contract inhoudelijk juist en volledig vertaald is.

    

   Geheimhouding bij contract vertalen

    

   Bij het vastleggen van een contract is over het algemeen vertrouwelijke informatie gemoeid. SIGV Coöperatie heeft daarom in de algemene voorwaarden opgenomen dat de geheimhouding van het vertaalproject wordt gegarandeerd. Onze vertalers gaan vertrouwelijk met de gegevens om en hebben een geheimhoudingsplicht. Uiteraard is het mogelijk om aanvullend een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen.

    

   Een contract beëdigd laten vertalen

    

   Bent u van plan om met het contract bijvoorbeeld naar overheidsinstanties te stappen? Dan is veelal een beëdigde vertaling noodzakelijk. SIGV Coöperatie ondersteunt u bij het maken van de beëdigde vertaling op vrijwel ieder gebied. Van het watermerk tot de ondertekening en bestempeling. Twijfelt u of u een beëdigde vertaling nodig heeft? Informeer dan vrijblijvend bij onze medewerkers naar de opties.

    

   Voordelig contract vertalen

    

   Bij SIGV Coöperatie staat een hoogstaande vertaling afleveren voor iedereen centraal. Dit betekent dat wij eenieder ondersteunen, van een particulier met een klein budget tot een grote multinational. Wij handelen zonder winst, en rekenen geen indirecte kosten zoals overheadkosten. Zo is een vertaler Frans Nederlands of een tolk Turks voor iedereen betaalbaar. Vraagt u zich af wat de kosten van een contract vertalen in uw geval zijn? Vraag dan gelijk een offerte op maat aan via de website.