Alles wat u moet weten over Colombia │ SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

    VertalingTolkdienst

    Mijn taal staat er niet tussen

    Bel mij terug

    Wat zijn de kosten?

      VertalingTolkdienst

      Mijn taal staat er niet tussen

      Bel mij terug

      Colombia: een land met veel kansen

      Wilt u als vertaalbureau uw werkzaamheden naar een land als Colombia brengen? Dan is het goed om niet alleen de taal te kennen, maar ook te weten hoe het land in elkaar steekt. Zonder deze kennis kan het namelijk zijn dat u de boodschap niet goed over kunt laten komen en geen respect toont naar de cultuur in het land. Maar wat zijn dan zaken die u in het achterhoofd moet houden voordat u uw vertalingen naar het land brengt? Na het lezen van onderstaande informatie bent u overal op voorbereid.

      Colombia als groot land

      Colombia, ook wel de Republiek Colombia genoemd, is een land dat gelegen is in het noordwesten van Zuid-Amerika. Colombia grenst aan Venezuela, Brazilië, Peru, Ecuador, Panama, de Caraïbische Zee en de Grote Oceaan. De hoofdstad van Colombia is Bogota. Het land kent ongeveer 47,6 miljoen inwoners. Dit maakt het een van de grootste landen in Latijns-Amerika. U heeft hiermee ook een uitgebreide doelgroep om uw boodschap bij over te brengen.

      De taal van Colombia

      Maar welke taal spreken ze in Colombia? En hoe zorgt u ervoor dat u uw vertalingen dan goed overbrengt? De meest gesproken taal is Spaans. Als vertaler Nederlands Spaans heeft u hierdoor veel opties om te bekijken. Deze taal in Colombia wordt bijvoorbeeld gebruikt om met inwoners te spreken, maar ook in het bedrijfsleven. U kunt samenwerkingen aangaan met een groot aantal bedrijven en hun producten en diensten verder aanbieden. Ook kunt u als tolk de immigranten en inwoners helpen om een goede communicatie tot stand te brengen.

      Andere zaken om te onthouden

      Niet alleen de taal is van belang om als vertaalbureau resultaten te behalen. De cultuur is minstens zo belangrijk. Ruim 90 procent van de inwoners is christelijk, met de bijbehorende tradities en gewoonten. Iets anders om in het achterhoofd te houden is het tijdsverschil. Want hoe laat is het nu in Colombia? Het is 7 uur vroeger dan in Nederland. Als u de teksten vroeger op de dag aanlevert, kan het dus zijn dat u pas later antwoord krijgt. Verdiep u in alles wat het land te bieden heeft en welke mogelijkheden u heeft en u maakt uw carrière een succes.