Alles wat u moet weten over Chili │ SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   De taal in Chili: een belangrijke rol als vertaler

   Heeft u wel eens nagedacht over uw rol als vertaler in een land als Chili? Ieder land heeft zijn eigen gebruiken en gewoonten, maar ook een geheel eigen taal. Hoewel veel in de taal overeenkomt en u als vertaalbureau in grote lijnen een goede tekst op kunt stellen, is het toch aan te raden om vooraf uw rol als vertaler beter in het achterhoofd te houden. Want welke rol heeft u eigenlijk? En voor welke talen kunt u uw werkzaamheden inzetten in het land?

   Mensen verbinden in de hoofdstad

   Chili is een land in Zuid-Amerika en heeft als buurlanden Argentinië, Peru en Bolivia. Het land ligt ook tussen de Grote Oceaan en de Andes in. Vrij geïsoleerd, maar toch erg open met de buitenwereld. En wat is de hoofdstad van Chili? Dit is Santiago. Het parlement van het land is echter weer in Valparaiso te vinden. In de hoofdstad van Chili begint uw eerste rol als vertaler: het verbinden van inwoners met verschillende achtergronden, tradities en gewoonten. Vanwege efficiënte vertalingen kunnen mensen met andere culturen en taalachtergronden elkaar beter leren kennen.

   Communiceren met taal

   En welke taal spreken ze in Chili? Het is wederom een van de redenen waarom u als vertaler Nederlands Spaans uw werkzaamheden in kunt zetten om mensen met elkaar te verbinden. In Chili is de taal in de grootste lijnen Spaans. Alleen spreken veel mensen ook Quechua en Aymara. Het zijn talen die niet bij iedereen voldoende zijn. Door uw vertalingen aan te bieden zorgt u voor communicatie en samenwerkingen. Niet alleen tussen personen zelf, maar ook tussen bedrijven. Uw werkzaamheden zijn dus van grote waarde.

   Nauwkeurige vertalingen voor meer kennis

   Uw rol als vertaler in Chili is niet alleen vanwege de verbintenis en communicatie, ook kunt u mensen iets bijbrengen met uw expertise. Of het nu gaat om nieuwe producten en diensten van een bedrijf of het uiteenzetten van de achtergrond en tradities binnen een cultuur, de mogelijkheden voor u als professional zijn eindeloos. De nauwkeurigheid waarmee u het werk uitvoert en de teksten aanlevert, help u als persoon en ondernemer groeien. De voldoening aan het einde van een lange dag is waar het allemaal om draait.