SIGV Coöperatie Certificaat Engels
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Een secure vertaling van uw certificaten

   Wilt u een certificaat in het Engels of een andere taal laten vertalen? Bij vertaalbureau SIGV Coöperatie hebben we een jarenlange ervaring in het vertalen van certificaten.

   Het belang van een vertaald certificaat

   Een certificaat is een belangrijk document dat bewijst dat u een bepaalde opleiding heeft afgerond of bepaalde vaardigheden heeft geleerd. Dankzij dit document kunt u de volgende stappen in uw carrière zetten. Wanneer u uw carrière wilt verderzetten in het buitenland, heeft u een vertaling van uw certificaten nodig. Vertaalbureau SIGV Coöperatie maakt gebruik van beëdigde en gecertificeerde vertalers om uw certificaat op een correcte manier om te zetten naar de doeltaal. Ook als u een beëdigde vertaling nodig heeft, bijvoorbeeld voor een baan bij de overheid, kunt u bij ons terecht.

   Uw certificaten correct vertalen

   Een certificaat moet secuur vertaald worden, u wilt immers dat u de juiste kwalificaties worden toebedeeld. Omdat onze vertalers native speakers zijn, hebben zij de nodige kennis om de juiste opleidingen en scholingsniveau in het land van de doeltaal te koppelen aan uw opleiding in Nederland. Zo weet onze vertaler Nederlands Engels dat hogeschool niet wordt vertaald met high school. Heeft u ook een cv en een sollicitatiebrief die u nodig heeft in een andere taal? Dan kunnen wij deze documenten ook vertalen, zo zorgt u ervoor dat de woordkeuze in alle documenten hetzelfde blijft.

   Gecertificeerd vertaalbureau

   Vertaalbureau SIGV Coöperatie is een van de weinige vertaalbureaus in Nederland dat ISO-gecertificeerd is. Wij beschikken over de certificaten ISO-17100 en ISO-9001. Deze ISO-certificering verlangt van ons dat wij onze procedures continu evalueren en optimaliseren, zodat wij blijvende de hoogste kwaliteit afleveren en de klanttevredenheid hoog houden. Daarom werken wij enkel met erkende, hoogopgeleide vertalers, die ook het juiste vakjargon kennen. Daarnaast worden alle vertalen gecontroleerd door revisors met een jarenlange ervaring. Zo garanderen wij u dat u een foutloze vertaling van de hoogste kwaliteit krijgt.

   De professionele vertaling van uw certificaten door vertaalbureau SIGV Coöperatie

   Heeft u een project waarvoor u een tolk Pools Nederlands of een vertaler nodig heeft? Laat het ons weten. Wij werken zo snel mogelijk een offerte op maat uit. Onze tarieven zullen u aangenaam verrassen. Omdat wij zonder winstoogmerk werken, betaalt u enkel het tarief van de tolk of de vertaler. Vraag vandaag nog uw offerte aan via de website.