Alles wat u moet weten over de Centraal Afrikaanse Republiek
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Aan de slag in de Centraal Afrikaanse Republiek

   Bent u een vertaler Nederlands Frans? Kijk dan eens voor werkzaamheden in de Centraal Afrikaanse Republiek. Dit land in Centraal Afrika kan u namelijk veel nieuwe mogelijkheden bieden. In een land waar men overwegend Frans spreekt, kunt u direct uit de voeten. En bedrijven staan voor u klaar om teksten aan te leveren om te vertalen. Maar wat is de Centraal-Afrikaanse Republiek eigenlijk voor land? En welke talen spreken ze hier nog meer? Onderstaande informatie zorgt ervoor dat u goed voorbereid uw werkzaamheden aanbiedt aan het land.

   Een centraal gelegen land met mogelijkheden

   De Centraal Afrikaanse Republiek is een land dat in het midden van Afrika ligt. Het land grenst aan Soedan, Tsjaad, Zuid-Soedan, Congo-Kinshasa, Kameroen en Congo-Brazzaville. De hoofdstad van deze republiek in Afrika is Bangui, waar het grootste deel van de 5,6 miljoen inwoners leeft. Veel bedrijven vestigen zich in deze stad vanwege de relatief centrale ligging van zowel de stad als het land. Het helpt u dus ook om uw werkzaamheden te verspreiden en te zorgen dat u een zo breed mogelijk publiek aantrekt.

   Meerdere talen voor een breed publiek

   In de Centraal Afrikaanse Republiek zijn er meerdere talen om naar uit te wijken. Als Frans vertaalbureau kunt u beginnen met Frans. Dit is de taal die de meeste inwoners van het land spreken. Daarnaast kunt u professionals inhuren voor het vertalen naar het Sango en Fula. Het zijn talen waar grote verschillen inzitten. Ook brengt het andere uitdrukkingen, gezegden en gewoonten met zich mee. Een van de redenen waarom een samenwerking met professionals uit de omgeving de beste keuze is voor uw vertalingen en bedrijf.

   Verdiep u in het geloof

   Ook vanwege het geloof is het aan te raden om meer te leren over de Centraal Afrikaanse Republiek. Als vertaler bent u in grote lijnen bekend met het Christendom, wat 49 procent van de inwoners van het land aanhangt. 15 procent van de inwoners is moslim en 24 procent hangt inheemse religies aan. Vooral laatstgenoemde kan problemen opleveren als u hier niet van op de hoogte bent. De gebruiken zijn anders en zonder de juiste kennis laat u een groot deel van de bevolking buiten beeld.