Op C1 niveau Nederlands leren | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Op C1 niveau Nederlands leren: dit moet u weten

   Heeft u er over nagedacht om op C1 niveau Nederlands te leren? Dan kan een C1 Nederlands cursus u helpen. Deze cursus is speciaal gemaakt voor bijvoorbeeld een vertaler Duits Nederlands of een andere professional die binnen de vertaalsector werkt. Het is een vergevorderd niveau, waar u niet alleen uw taalvaardigheden verder uitbreidt, maar ook in gesprek of discussie kunt gaan met uw medemens. Maar wat moet u precies weten?

   Een hoog leertempo bij C1

   Op C1 niveau Nederlands leren kan alleen wanneer u al taalvaardigheden heeft ontwikkeld. Het is daarom aan te raden om eerst uw niveau te testen voordat u het Nederlands op C1 niveau gaat volgen. U komt er namelijk al snel achter dat het leertempo hoog ligt en u de gesprekken niet zomaar kunt volgen. Zodra u de Nederlands C1 cursus volgt, leert u in enkele weken te spreken als een professional. Als tolk kan het u dan helpen om in iedere situatie een goede vertaling te geven en iemand bij te staan tijdens verschillende situaties.

   Online de taal verder leren

   Wanneer u op C1 niveau Nederlands leert, heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u de cursus online volgen. Het geeft u de gelegenheid om meerdere werkzaamheden met de studie te combineren. De Nederlands C1 cursus online volgen helpt u ook om op uw gemak alles nog eens terug te lezen indien nodig. Uiteindelijk levert u meerdere schrijfoefeningen in over actuele onderwerpen, die u weer kunt gebruiken bij het vertaalwerk voor een vertaalbureau of het bijstaan van personen als Poolse tolk.