Alles wat u moet weten over Burkina Faso | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Successen behalen in Burkina Faso

   Bent u als vertaler Frans Nederlands van plan om uw werkzaamheden de wereld over te laten gaan? Burkina Faso mag dan niet aan het rijtje ontbreken. Dit Franstalige land in West-Afrika heeft namelijk een groot aantal inwoners die op uw diensten wachten. Om de inwoners op een goede manier te helpen is het aan te raden om meer te leren over het land. Maar waarom kan dit u dan helpen om de successen te behalen en de juiste doelgroep te bereiken? Na het lezen van onderstaande informatie bent u overal van op de hoogte.

   Burkina Faso: algemene informatie

   Burkina Faso ligt in West-Afrika. Tot 1984 heette het land Opper-Volta, ook wel de Boven-Volta. Het land heeft verschillende buurlanden, zoals Togo, Niger, Benin, Ivoorkust, Ghana en Mali. De hoofdstad van Burkina Faso is Ouagadougou. Ouagadougou in Burkina Faso is een van de grootste steden van het land, waar ook veel werkgelegenheid te vinden is. Hier kunt u als vertaler of professionele tolk daarom de grootste doelgroep bereiken. Ook in andere steden en randgebieden zijn voldoende mensen om uw boodschap naar over te brengen.

   Verschillen op meerdere gebieden

   Burkina Faso heeft vanwege het groot aantal inwoners ook meerdere talen die men spreekt. De belangrijkste taal in het land is Frans, gevolgd door Bamanankan, Berber Noord, Gourmantché, Mooré, Dyula, Fula en Songhai. Een Frans vertaalbureau kan u helpen om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Op het gebied van religie is het al net zo verschillend. Een groot deel van de inwoners hangt natuurreligies aan. Daarnaast is een deel islamitisch en christelijk. Vanwege alle verschillen dient u zo goed mogelijk te kijken naar uw doelgroep voordat u de vertalingen verspreidt.

   Krijg hulp van professionals

   Of u nu zelf een vertaler bent of uw teksten vertaald moet hebben voor Burkina Faso, het is aan te raden om samen te werken met een professional die het land goed kent. De cultuurverschillen en meerdere talen maken het niet altijd eenvoudig om de doelgroep te bereiken. Burkina Fasso is wel een land waar u als professional ook voldoende opties heeft en vanuit hier weer uit kunt breiden naar een van de buurlanden. Bekijk daarom snel hoe professionals uw onderneming kunnen helpen bij de uitbreiding van de werkzaamheden en het overbrengen van de boodschap.