Bureau voor beëdigde tolken en vertalers - SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Bureau voor beëdigde tolken en vertalers

   Het leren van een nieuwe taal is geen eitje. Het overkomt iedereen dan ook wel eens: u probeert al stotterend en stamelend een gesprek aan te knopen met iemand, maar doordat u zijn of haar taal nauwelijks spreekt komt u niet verder dan ‘hallo’ of ‘hoe gaat het’. Wat uw gesprekspartner terugzegt? Geen idee. Dit soort situaties zijn ongemakkelijk, maar leveren over het algemeen weinig problemen op. Dat ligt anders wanneer uw gesprekspartner een klant, zakenpartner, medewerker of werknemer is. In dat geval kan een tolk ervoor zorgen dat de communicatie goed verloopt. Als er documenten moeten worden vertaald, kan een vertaler uitkomst bieden. Bent u op zoek naar een bureau voor beëdigde tolken en vertalers? In dat geval bent u bij de SIGV Coöperatie aan het juiste adres.

   Onze tolken en vertalers staan voor u klaar


   Bij de SIGV Coöperatie kunt u terecht voor de vertolking en vertaling van meer dan 250 talen. Of u nu op zoek bent naar een
   tolk voor het Chinees of naar een vertaler voor het Pools – bij de SIGV Coöperatie kunt u altijd terecht! Onze tolken en vertalers hebben jarenlange ervaring en kennen hun talen van binnen en van buiten.

   Een bureau met beëdigde tolken en vertalers, maar zónder bemiddelingskosten


   De SIGV Coöperatie is niet zomaar een bureau voor beëdigde tolken en vertalers. In tegenstelling tot reguliere bemiddelingsbureaus rekenen wij namelijk geen bemiddelingskosten als we u aan een vertaler en/of tolk koppelen. U betaalt dus alleen de vergoeding van de vertaler of tolk. Hierdoor zijn de vertaal en
   tolk tarieven bij ons een stuk lager dan bij andere bureaus. Bent u benieuwd naar onze vertaal en tolk kosten? Vraag dan een persoonlijke offerte aan via onze website.