Professioneel Bulgaars vertaalbureau nodig? | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Bulgaars vertaalbureau

   Bulgaars vertaalbureau voor een succesvolle vertaling

    

   Op zoek naar een Bulgaars vertaalbureau? Sinds Bulgarije in 2007 tot de Europese Unie is toegetreden, besluiten steeds meer ondernemingen om zaken te doen in het land. Ons vertaalbureau Bulgaars krijgt dan ook steeds meer opdrachten voor vertalingen van officiële documenten. SIGV Coöperatie is als enige in Nederland erkend door de Nederlandse overheid als specialist op dit gebied. Onze tolken en vertalers beschikken over een jarenlange ervaring op het terrein van vertalen. Wij zetten uw tekst om in meer dan 250 talen. Van een tolk Turks en een vertaalbureau Italiaans tot een vertaler Frans Nederlands. Bent u benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan bij ons Bulgaars vertaalbureau.

    

   Bulgaars vertaalbureau met native speakers

    

   Wereldwijd spreken circa twaalf miljoen mensen Bulgaars, waarvan ongeveer acht miljoen de taal als hun moedertaal hebben. De zuidelijk Slavische taal wordt behalve in Bulgarije ook in landen als Albanië, Griekenland, Macedonië, Moldavië, Roemenië, Turkije, Servië en Oekraïne gesproken. Doordat de oorspronkelijke naamvallen in de taal vrijwel verdwenen zijn, is de taal een van de gemakkelijkere binnen de Slavische talen. Weinig mensen hebben buiten Bulgarije de taal echter zodanig onder de knie, dat zij financiële en juridische documenten feilloos kunnen vertalen. Daar ligt precies de expertise van SIGV Coöperatie. Onze hoogopgeleide native speakers kennen de taal niet alleen door en door, maar zijn opgegroeid met de cultuur en gewoontes van het land. Hierdoor zijn de vertalingen van of naar het Bulgaars niet alleen grammaticaal juist, maar raken ze ook de juiste tone of voice om het gewenste doel te bereiken.

    

   Bulgaars vertaalbureau voor diverse specialismen

    

   De tolken en vertalers van ons Bulgaars vertaalbureau beschikken over uiteenlopende specialismen, zodat zij op de hoogte zijn van de vaktermen binnen uw sector. Zo verlenen wij onze diensten binnen de financiële, juridische, medische, technische en marketingsector. Voorbeelden van vertalingen waar onze vertalers ervaring mee hebben zijn technische handleidingen, Bulgaarse arbeidscontracten, import- en exportdocumenten en algemene voorwaarden. Ook het laten vertalen van een webshop of website in het Bulgaars voeren wij graag voor u uit. Ons Bulgaars vertaalbureau voelt de begrippen en context van de woorden haarfijn aan en zorgt voor converterende en wervende webteksten. Uiteraard houden onze vertalers hierbij rekening met de zoekmachineoptimalisatie.

    

   Vraag een offerte op maat aan bij ons vertaalbureau Bulgaars

    

   De juiste woordkeuze kan nét het verschil maken om uw boodschap zo helder mogelijk over te brengen. SIGV Coöperatie helpt bij het verduidelijken van de communicatie tussen verschillende talen. Bovendien handelt SIGV Coöperatie zonder winstoogmerk, zodat u een betrouwbare vertaling tegen een eerlijke prijs ontvangt. Vraag meteen een offerte op maat aan via onze website om gebruik te maken van de diensten van ons Bulgaars vertaalbureau.