Brochure laten vertalen door vertaalbureau? | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Brochure

   SIGV Coöperatie voor accurate vertaling van een brochure

    

   Een professionele folder maken om uw producten of diensten op de kaart te zetten, een bedrijfsbrochure om aan potentiële cliënten te laten zien of een zakelijke brochure maken om aandacht te trekken voor uw evenement; door het bijzondere samenspel van uitmuntende fotografie, een strak ontwerp en een inspirerende tekst weet u met uw folder of brochure een onuitwisbare indruk achter te laten. SIGV Coöperatie beschikt over een uitgebreid netwerk aan taalspecialisten om uw boodschap zo helder mogelijk bij de doelgroep over te brengen. Met tolken en vertalers in honderden talen ter wereld nemen wij de taalbarrière weg in vrijwel iedere markt wereldwijd. Wilt u een tolk inhuren of meer weten over de kosten van ons vertaalbureau? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan.

    

   Een brochuretekst schrijven: ijzersterk en aanstekelijk

    

   De invloed van een brochure bij het verkopen van uw product of dienst is aanzienlijk, zelfs te midden van deze digitale tijd. Met uw bedrijfsbrochure wilt u de aandacht van de lezer trekken en deze nieuwsgierigheid vasthouden. Door boeiend taalgebruik toe te passen, blijft de lezer verder lezen. De tekst bezit een luchtige schrijfstijl, toegespitst op de hoofdlijnen van uw product of dienst. Bovendien is een folder bijvoorbeeld niet al te groot van formaat, waardoor de kern van uw boodschap in een kortere tekst wordt weergegeven. Onze tolken en vertalers hebben een ruime ervaring met het schrijven van brochureteksten. Op een aanstekelijke wijze weten zij aangenaam en ijzersterk uw tekst in de gewenste taal om te zetten. Van een vertaler Duits Nederlands tot een Italiaans vertaalbureau, u boort met de vertaling de passende internationale markt aan.

    

   Een authentieke brochure voor de doelgroep

    

   Bij een brochure ontwerpen in een andere taal spelen de gebruiken, gewoontes en cultuur van het land een grote rol. U wilt immers dat uw boodschap met de juiste insteek overkomt bij uw doelgroep. Een 1-op-1 kopie van het origineel kan in een ander land vreemde gevolgen voor de lezer hebben. Als u bijvoorbeeld een product voor jongeren aanprijst met “u”, slaat u de verkeerde toon bij de doelgroep aan. Onze tolken en vertalers zijn geboren en getogen in het land, waardoor zij uitstekend op de hoogte zijn van de taalnuances en cultuur. Hierdoor zetten zij een authentieke brochuretekst neer welke aansluit bij uw clientèle.

    

   Hoogopgeleide vertalers binnen uw vakgebied

    

   Zoekt u een vertaler voor een brochure van uw bedrijf of boek, welke veel vakinhoudelijke termen bevat? Onze tolken en vertalers zijn hoogopgeleid en beschikken over specialismes in onder meer de juridische, technische, medische, financiële en marketingbranche. Hierdoor zetten de taalspecialisten moeiteloos uw verkoopfolder om in de gewenste taal met de juiste vakterminologie. Heeft u de beschikking over een termenlijst? Dan verzoeken wij u om deze aan ons door te geven. De tolken en vertalers nemen uw termenlijst in de vertaalsoftware op, zodat zij direct weten welke vaste termen in de vertaling noodzakelijk zijn. De zelfonderwijzende vertaalsoftware levert daaropvolgend standaard de juiste vakterm. Zo zijn de teksten van uw papieren en digitale brochures consistent.

    

   Verschillende soorten brochures voor uw bedrijf

    

   Een brochure voor een nieuw bedrijf, dienst of product, een flyer voor uw evenement, een beursbrochure, een reclamefolder of een digitale brochure voor een direct mail-campagne. De mogelijkheden met de soorten brochures zijn eindeloos. Tussen een brochure, folder en flyer zijn wel een aantal verschillen te noemen. Zo is een brochure een verzameling bij elkaar gevouwen papieren, veelal door nietjes bij elkaar geklemd. Een folder is dunner dan een brochure en bestaat uit een aantal bij elkaar gevouwen bladen, terwijl een flyer een enkele niet-gevouwen papier op A4-formaat is. De brochure bevat een uitgebreide en veelomvattende content. Daarnaast beschikt de bedrijfsbrochure over een inhoudsopgave en een colofon. Bij een folder focust u op een specifiek onderwerp, terwijl u bij een flyer specifiek een uitnodiging of aanbieding onder de aandacht van de lezer brengt.

    

   SEO-optimalisatie en uw bedrijfsbrochure

    

   Bij het schrijven van uw digitale brochure of marketingtekst voor de website speelt het zoekwoordenonderzoek en zoekmachine-optimalisatie een centrale rol. Om zo goed mogelijk door uw doelgroep gevonden te worden op het wereldwijde web, is het van belang dat u hoog eindigt in de ranking van de zoekmachines. Door prettig leesbare teksten met de juiste zoekwoorden te schrijven, brengt u uw product of dienst beter onder de aandacht. Aan de hand van de details van uw product of dienst schrijven onze vertalers een tekst die voldoet aan de seo-optimalisatie binnen de gewenste taal om zoveel mogelijk lezers en conversies te bereiken.

    

   Vraag een offerte op maat aan voor een brochuretekst

    

   Wilt u meer weten over de kosten van een brochure maken? Vraag dan vrijblijvend een persoonlijke offerte aan via onze website.