Alles wat u moet weten over Brazilië | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Het zomerse gevoel van Brazilië in uw bedrijf halen

   Brazilië: het land van zomercarnaval, Rio de Janeiro en zon, zee en strand. Het is echter ook een land waar u als vertaalbureau Engels terecht kunt. Het land biedt namelijk een grote bevolking, die u met uw onderneming kunt bereiken. En hoe beter u zich hierop voorbereidt, hoe beter de teksten zijn die u verspreidt onder de bevolking. Niet alleen moet u daarom de talen machtig zijn of een professional inschakelen die een van de talen spreekt, maar ook moet u weten hoe het land in elkaar steekt. Na het lezen van onderstaande informatie kunt u aan de slag.

   Algemene informatie over Brazilië

   Brazilië is een land in Zuid-Amerika. Het land grenst aan verschillende andere landen, waaronder Suriname, Colombia, Peru, Frans-Guyana, Guyana, Venezuela, Paraguay, Bolivia, Argentinië en Uruguay. Ook grenst het land aan de Atlantische Oceaan. De hoofdstad van Brazilië is São Paulo. Het is de grootste stad in het land, gevolgd door onder andere Rio de Janeiro. Het is het grootste land in Zuid-Amerika. Met ruim 8,5 miljoen vierkante meter en een van de grootste landen ter wereld, is dit land een goede optie om uw bedrijf uit te breiden.

   Veel talen om te spreken

   In Brazilië spreekt men meerdere talen. Maar welke taal in Brazilië is het beste te gebruiken om uw boodschap over te brengen. De taal die men hier het meeste spreekt, is Portugees. Het is een Braziliaans Portugees, met veel overeenkomsten met de Europese variant. In Brazilië zijn andere talen ook beschikbaar. Meer dan 200 indianentalen kunt u hier namelijk terugvinden! Hier kunt u het beste een lokale professional voor inschakelen, zodat u voorkomt dat er miscommunicatie ontstaat en uw bedrijf niet in een goed daglicht komt te staan.

   Religie geeft veel mogelijkheden

   Niet alleen op het gebied van taal zijn er veel variaties mogelijk. Ook bij de religie, en bijbehorende gewoonten en tradities, kunt u verschillen verwachten. Ruim 86 procent van de 207,4 miljoen inwoners is Christelijk. Hiervan is 64,4 procent katholiek en 22,2 procent protestants. 5 procent van de inwoners hangt een andere religie aan en 8 procent heeft geen enkele religie. Vanwege het christelijke geloof zijn er veel christelijke feesten die uitbundig gevierd worden. Door uw onderneming hierop aan te passen, bereikt u een brede doelgroep.

   Gelegenheid tot het uitbreiden van uw bedrijf

   Uw bedrijf naar Brazilië uitbreiden geeft u de gelegenheid om een groot deel van de wereld te bereiken. Het land is groot, er zijn veel steden en meer dan 200 miljoen inwoners om te bereiken. Of u nu een vertaler Nederlands Spaans bent die de werkzaamheden wilt uitbreiden of dat u een tolk nodig heeft om te kunnen communiceren met de lokale bevolking: de mogelijkheden zijn eindeloos en professionals staan voor u klaar om u te helpen met het behalen van resultaten.