Bosnisch Nederlands vertaalbureau? | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Bosnisch Nederlands

   Professioneel Bosnisch Nederlands vertaalbureau

    

   Zoekt u een gespecialiseerd Bosnisch Nederlands vertaalbureau voor een professionele vertaling? SIGV Coöperatie helpt als vertaalbureau om een brug te slaan tussen verschillende nationaliteiten. Van een tolk Arabisch om uw seminar voor de toehoorders te vertalen tot een vertaler Frans Nederlands om de algemene voorwaarden bij uw contract te vertalen. Benieuwd wat ons Bosnisch Nederlands vertaalbureau voor u kan betekenen? Vraag dan vandaag nog een persoonlijke offerte aan om een vertaler of tolk in te huren via de website.

    

   Bosnisch Nederlandse vertalingen van hoge kwaliteit

    

   In Bosnië spreekt men het Bosnisch, Kroatisch en Servisch. De verschillen tussen de drie talen zijn klein, vergelijkbaar met het Nederlands en Vlaams. Toch ligt het vanwege de politieke historie gevoelig om de talen door elkaar te halen. Sinds de onafhankelijkheid van Bosnië, Kroatië en Servië laten de landen zien trots te zijn op hun eigen taal en de verschillen uit te vergroten. Daarom is het van belang om een correcte vertaling Bosnisch Nederlands te hanteren waarbij u laat zien dat u de taal respecteert. Ons vertaalbureau SIGV Coöperatie werkt daarom met tolken en vertalers die het Bosnisch als moedertaal hebben en zijn opgegroeid in het land, waardoor zij ook op de hoogte zijn van de cultuur. Dit leidt ertoe dat de vertalingen zowel grammaticaal juist zijn, als het perfecte taalgevoel bevatten.

    

   Gespecialiseerde Bosnisch Nederlandse vertalingen voor uw vakgebied

    

   Onze tolken en vertalers zijn hoogopgeleid en beschikken over een of meerdere specialismes. Hierdoor kunnen wij Bosnisch Nederlandse vertalingen leveren binnen uw vakgebied. Voorbeelden van sectoren welke wij van vertalingen voorzien, zijn de technische, medische, financiële, juridische en marketingbranche. Van een arbeidsovereenkomst vertalen in het Bosnische Nederlands tot een technische handleiding omzetten van het Nederlands naar het Bosnisch, wij denken met u mee voor een passende oplossing.

    

   Erkend Bosnisch Nederland vertaalbureau met de juiste specificaties

    

   Naast jarenlange ervaring beschikt SIGV Coöperatie over de kwaliteitscertificaten ISO-17100 en ISO-9001. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat onze vertaalprocedures gericht zijn op het afleveren van hoogstaande kwaliteit. Onze tolken en vertalers zijn gediplomeerd en leveren vakwerk af binnen hun vakgebied. Zodra wij uw opdracht ontvangen, verbinden wij u aan een tolk of vertaler met kennis van uw branche.

    

   Vraag een offerte op maat aan

    

   Bij SIGV Coöperatie staat een zorgvuldige vertaling voor iedereen centraal. Daarom heeft ons vertaalbureau geen winstoogmerk. Wij rekenen geen indirecte kosten als overheadkosten of directeurskosten, maar eerlijke tarieven die rechtstreeks naar onze tolken en vertalers gaan. Vraagt u zich af wat de tarieven van ons Bosnisch Nederlands vertaalbureau zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden en ontvang een offerte op maat.