B2 Nederlands: leer spreken als een gevorderde | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   B2 Nederlands: leer spreken als een gevorderde

   Heeft u een begin gemaakt met de Nederlandse taal en wilt u nu de B2 Nederlands cursus volgen om te spreken als een gevorderde. Om uzelf goed uit te drukken in de Nederlandse taal kan de online cursus Nederlands B2 een goede keuze zijn. In plaats van een tolk inhuren voor alle dagelijkse activiteiten en de communicatie die hierbij komt kijken, kunt u zelf een kort gesprek volgen. Maar wat leert u allemaal?

   Het leren van benodigde woorden en zinnen bij B2 Nederlands

   Bij Nederlands B2 leert u niet alleen de basis, maar gaat u als gevorderde aan de slag met de Nederlandse taal. Een Nederlands B2 cursus online volgen duurt enkele weken of zolang u nodig heeft om de taal goed onder de knie te krijgen. Samen met een vertaler in uw taal, zoals een vertaler Duits Nederlands, werkt u aan woorden, grammatica en het vormen van zinnen. Aan het einde van de cursus ondergaat u een examen om het niveau aan te tonen.

   Dit kunt u verwachten

   Maar wat kunt u dan verwachten van B2 Nederlands? Nederlands op B2 niveau volgen zorgt voor het professionaliseren van de taalvaardigheid. U voert gesprekken, gaat samen in discussies en bereidt presentaties voor. Ook heeft u bij de cursus schrijfopdrachten over actuele onderwerpen. Deze opdrachten helpen u niet alleen bij uw taalvaardigheid in de cursus, maar ook in het dagelijks leven. Aan het einde kunt u gesprekken voeren met uw buren en andere mensen in de samenleving en is een tolk niet meer nodig.

   Opfrissen van de taalvaardigheid

   Werkt u bij een vertaalbureau en wilt u B2 Nederlands toevoegen aan de opties voor de beschikbare mogelijkheden? Het is goed om de medewerkers regelmatig een cursus te laten doen om de taalvaardigheden te verbeteren. In combinatie met de eigen inbreng en de op maat gemaakte lesmethode heeft u steeds weer nieuwe opdrachten en kunt u uw persoonlijke leervragen beantwoord krijgen. U ontwikkelt zich binnen uw werk en helpt anderen aan nieuwe informatie met vertalingen.