Alles wat u moet weten over Australië | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Ga op ontdekkingsreis in Australië

   Australië is geen onbekend land voor velen. Het continent, de landschappen en de dieren ziet u regelmatig via kanalen voorbijkomen. Het land heeft echter meer te bieden dan mensen in eerste instantie denken. Een vertaler Nederlands Italiaans kan hier bijvoorbeeld ook veel artikelen voor schrijven. Maar hoe komt dit eigenlijk? Met meerdere talen kunt u alle kanten op tijdens het uitvoeren van uw beroep. En wat moet u allemaal weten over het land voordat u met uw volgende werkzaamheden begint? Onderstaande informatie geeft u een goede inkijk in het land en de mogelijkheden.

   Meer informatie over het land

   Australië is een land dat gelegen is op het zuidelijke halfrond van de wereldbol. Het bestaat uit het vaste land en een groot aantal eilanden in de Grote en Indische oceaan. Het grootste eiland dat tot het land behoort is Tasmanië. Rondom het land vindt u onder andere Oost-Timor, Papoea-Nieuw-Guinea en Indonesië. Maar hoe groot is Australië precies? Het is een van de grootste landen ter wereld met een oppervlakte van 7.692.000 vierkante kilometer. Er zijn ongeveer 23 miljoen inwoners in Australië, waarvan het grootste deel rondom en in grote steden woont. Zo ook in de Canberra, hoofdstad van Australië. Als professional gaat u hier ook de meeste werkzaamheden en zakenrelaties vinden.

   Meerdere talen en mogelijkheden

   Maar welke taal spreken ze in Australië? Je kunt in Australië Engels spreken, vanwege de historie van het land. De Australische taal heeft wel zijn eigen dialecten gekregen. Zo zijn er verschillende uitspraken die niemand anders ter wereld, of zelfs in andere delen van het land, gebruikt. Het kan dus verwarring opleveren als u deze gebruikt. In Australië is de taal ook voorzien van Italiaans, Grieks, Pools en Aboriginal talen. Slechts 1 procent van de inwoners spreekt de taal van Aboriginals. Als Italiaans vertaalbureau komt u dus verder om uw doelgroep aan te spreken dan wanneer u de Aboriginal talen hanteert.

   De religie van Australië

   Wat betreft de religie in Australië zijn er ook een aantal zaken om rekening mee te houden. 52,1 procent van de inwoners is Christelijk. De meeste invloeden in het land komen daarom hier vandaan. Ook is een klein deel van de bevolking Islamitisch (2,6 procent), Boeddhistisch (2,4 procent) en Hindoeïstisch (1,9 procent). De rest van de bevolking hangt geen geloof aan. Het is aan te raden om de religie van uw klanten in het achterhoofd te houden tijdens het ontwikkelen van de vertalingen, zodat er geen problemen ontstaan en u iedere boodschap goed overbrengt.