Artikel vertalen - SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Artikel vertalen

   Wetenschappelijk artikel vertalen


   Een wetenschappelijk artikel vertalen is geen eenvoudige taak. Om een artikel correct te vertalen, hebt u behoorlijk wat talenkennis nodig. Het volstaat niet dat u de doeltaal ietwat onder de knie heeft, u heeft ook nood aan kennis van de correcte wetenschappelijke taal en net dat maakt een wetenschappelijk artikel vertalen een stukje moeilijker. Heeft u enkele Engelse wetenschappelijke artikelen die u wilt laten vertalen? Schakel dan de hulp in van ons vertaalbureau.

    

   Nodige kennis om wetenschappelijk artikel te vertalen

   Bij het vertalen van een wetenschappelijk artikel is het van groot belang dat de objectiviteit in het oog wordt gehouden. Een wetenschappelijk artikel moet neutraal zijn en de feiten op een correcte manier weergeven in de doeltaal. Daarnaast is het ook belangrijk om het artikel af te stemmen op de cultuur en de taal van het desbetreffende land. U wilt immers niet de kans lopen dat uw artikel zijn doel voorbijschiet.

    

   Gespecialiseerde vertalers

   Bij SIGV Coöperatie werken we met native speakers die gespecialiseerd zijn in de wetenschap. Native speakers zijn vertalers die geboren zijn en/of minstens 5 jaar geleefd hebben in het land van de doeltaal. Op deze manier hebben zij genoeg voeling met de cultuur en de fijngevoeligheden van het taalgebruik.

   Doordat onze vertalers een wetenschappelijke achtergrond hebben, zijn wij in staat om diverse wetenschappelijke artikelen te vertalen. Denk maar aan papers, onderzoeksrapporten, dissertaties en andere wetenschappelijke publicaties. Daarnaast hebben zij een goede kennis van de gangbare terminologie van de wetenschap.

   Tijdens het artikel vertalen letten we er eveneens op het consistent gebruik van de terminologie. Zo zorgen wij voor een goed leesbare, neutrale vertaling van uw wetenschappelijke artikelen.

    

   Vraag uw offerte op maat aan voor artikel vertalen

   Of u nu een wetenschappelijk artikel wilt laten vertalen of een vertaler nederlands duits of een tolk Turks zoekt, bij ons vertaalbureau helpen wij u graag verder. Wij zijn een gecertificeerd vertaalbureau, wat inhoudt dat u bij ons mag rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit. Bij het vertalen van een wetenschappelijk artikel kunt u altijd rekenen op een native speaker voor de vertaling en een revisie van de vertaling door een professionele revisor. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit.

   Daarnaast werken wij zonder winstoogmerk, waardoor we u de scherpste prijzen op de markt kunnen aanbieden. Onze vertalers werken aan scherpe tarieven en u hoeft geen bemiddelingskosten te betalen voor onze tussenkomst. Zo geniet u altijd van onze voordelige dienstverlening.

   Als u een indicatie nodig heeft voor de prijs van uw project, kunt u snel en eenvoudig een offerte op maat aanvragen via onze website. Heeft u nog vragen over artikelen vertalen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer inlichtingen.